ukusno
UMESTO OBIČNIH PREZLI, DODAJTE OVAJ SASTOJAK I DOBIĆETE NAJUKUSNIJE PLJESKAVICE: Malo ko je znao za OVO
Pecite pljeskavice oko dva do tri minuta sa svake strane, dok ne poprime zlatnu boju
Iako su hladne salate ili brzinska testenina s tunjevinom uvek dobra ideja, preporučujemo vam da isprobate ovaj jednostavan recept za burgere tunejvine iz konzerve.
Sastojci:
2 konzerve tunjevine (oko 350 g)
1 kašika svežeg peršuna
20 g panko mrvica
1 jaje
1/2 kašičice belog luka u prahu
1 kašičica senfa
1 kašika majoneza
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice bibera
Priprema:
Prvo dobro ocedite obe tunjevine iz obe konzerve. Operite i sitno iseckajte peršun. Sve sastojke pomešati kašikom i oblikovati fritule iste veličine. Zagrejte tiganj i samo ga lagano premažite maslinovim uljem. Pecite pljeskavice oko dva do tri minuta sa svake strane, dok ne poprime zlatnu boju.
(Espreso/trpeza.alo.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!