SABERITE OVE BROJEVE I SAZNAĆETE JEDNU VELIKU STVAR: Tiče se VAŠE SUDBINE, evo šta ĆETE OTKRITI
Ilustracija, Foto: Profimedia

izračunajte

SABERITE OVE BROJEVE I SAZNAĆETE JEDNU VELIKU STVAR: Tiče se VAŠE SUDBINE, evo šta ĆETE OTKRITI

Uz pomoć ovog broja možete da utičete na kvalitet ljubavnog života. Da biste saznali koji je vaš ljubavni broj potrebno je saberete svoj bioritamski i lični broj, piše Blic Žena

Objavljeno:

Ljubavni broj je poseban broj u numerologiji koji opisuje vaše emocije, način na koji dajete i dobijate ljubav, vaše slabosti i sve ono što vam u ljubavi može biti prepreka.

Uz pomoć ovog broja možete da utičete na kvalitet ljubavnog života. Da biste saznali koji je vaš ljubavni broj potrebno je saberete svoj bioritamski i lični broj, piše Blic Žena.

Na primer: 1.1.1990.

Bioritamski broj se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja, u ovom primeru to je 1+1=2.

Lični broj se dobija sabiranjem svih brojeva unutar datuma rođenja, u ovom primeru

1+1+1+9+9+0=21=2+1=3.

Važno je napomenuti da u slučaju dobijanja dvocifrenog broja, morate ga daljim sabiranjem svesti na jednocifreni. To važi i za bioritamski i za lični broj.

Najvažniji korak:

Numerologija
foto: Profimedia

Da biste dobili svoj ljubavni broj potrebno je da saberete bioritamski i lični broj.

U navedenom slučaju to je 2+3=5.

U zavisnosti od toga koji broj dobijete sabiranjem ta dva broja, gledaćete koji je broj vaš ljubavni broj.

Broj 1

Ovo su nezavisne i impulsivne osobe u ljubavnim odnosima. U vezama su skloni da idu iz krajnosti u krajnost. Uglavnom su dominantni i vole specifične partnere, pa makar oni to svojom pojavom bili.

Broj 2

Šarmantni, zavodljivi i privlačni. Uglavnom pogreše kod izbora partnera, koliko god da pružaju ljubavi i pažnje to im se retko kad u istoj meri uzvraća. Grešku prave jer se brzo vezuju za partnera.

Broj 3

Veoma emotivne i strastvene osobe. Poseduju više pozitivne energije, pa samim tim privlače svakoga, jer se ljudi u njihovom društvu lepo i prijatno osećaju. Ne vole pritisak, niti ograničenja u vezama, jer ako do toga dođe one gube interesovanje.

Broj 4

Skloni su kratkotrajnim vezama i avanturama. U sebi nose vrstu straha da će biti ostavljeni, pa su upravo oni ti koji ostavljaju prvi. Ako im se pokaže i dokaže ljubav na način na koji su oni to zamislili, ne postoji vernija i lojalnija osoba od četvorke.

Broj 5

Nestabilne osobe u ljubavi, imaju previše očekivanja i često sanjare. Poseduju nesvakidašnji šarm, vole slobodu i večito su u potrazi za idealnom osobom. Kada je nađu, postaju stabilni, verni, odani i prosto kada vole, vole za dvoje.

Broj 6

Reč je o tolerantnim, lojalnim i vernim osobama. Žele stabilne partnere, ne vole dramu i uglavnom pronalaze sve ono što su priželjkivali u ljubavi. Prilično stabilni, traže porodičnu harmoniju i gde god se pojave privlače pažnju.

Broj 7

Mogu biti zatvoreniji, povučeniji i kao da ne znaju kako da uplove u emotivnu vezu. Obično su misteriozni, deluju hladno i nezainteresovano, ali su sušta suprotnost. U njima se krije vulkan emocija.

Broj 8

Osećajni, odani, srčani, nekad čak i previše. Ako iko slobodno iskazuje emocije to su osmice. Krasi ih magnetizam. Imaju jak karakter i kada jednom prekinu odnos, teško se vraćaju. U ljubavi su maksimalno posvećeni.

Broj 9

Uglavnom izrazito emotivne osobe. Ljubav je za njih na prvom mestu, zato kroz život nose teret razočarenja u istu, ali to je lekcija koju moraju da nauče kako svoju ljubav ne bi poklanjali svakome. Kod ovih osoba ljubav je iznad materijalnog.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.