POKLON KARTE ZA DIZNIJEV FILMSKI SPEKTAKL MALA SIRENA
Ilustracija, Foto: Disney Studios

promo

POKLON KARTE ZA DIZNIJEV FILMSKI SPEKTAKL MALA SIRENA

Tokom pune dve nedelje prikazivanja u domaćim bioskopima Diznijev film „Mala sirena“ privlači publiku u velikom broju.

Objavljeno: 14:22h

Espreso vas vodi na specijalnu projekciju na kojoj se očekuje 50.000. gledalac. Poklon karte osvajaju najbrži čitaoci, javljanjem u inbox Facebook stranice Espreso.rs. Delimo 4x2 karte za projekciju u subotu, 10.juna u 14h u mts Dvorani.

Dve nedelje je prošlo kako se u bioskopima prikazuje stara, a ujedno i nova filmska priča „Mala sirena“ koju nam je na platno doneo prestižni holivudski studio Dizni. Nakon uspešnog crtanog filma, ovaj put kao igrana verzija sa pravim glumcima „Mala sirena“ budi veliko ineteresovanje domaće publike, a u subotu, 10. juna očekuje se i 50.000. gledalac.

Isti dan, u mts Dvorani, uz svaku kupljenu ulaznicu održaće se besplatno šminkanje posetilaca, inspirisano glavnom junakinjom filma. U holu istog bioskopa biće organizovano i nagrađivanje posetilaca, onih spremnih da se fotografišu ispred photo wall-a i da nakon toga postave svoju fotografiju na Instagram story.

Film „Mala sirena“ prikazuje se u bioskopima i u originalnoj i sinhronizovanoj verziji, a galsove glavnim junacima pozajmile su naše javne ličnosti iz sveta muzike i filma među kojima su: Irina Arsenijević, Dušan Svilar, Tijana Dapčević, Edita Aradinović, Đorđe David i drugi.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.