NAKON RAZVODA OTIŠLA DA ŽIVI NA KOSOVO: Bojana Maljević uživa u stanu koji odiše MIROM, ali uopšte NIJE LUKSUZAN
Bojana Maljević, Foto: Dragana Udovičić

DOMOVI POZNATIH

NAKON RAZVODA OTIŠLA DA ŽIVI NA KOSOVO: Bojana Maljević uživa u stanu koji odiše MIROM, ali uopšte NIJE LUKSUZAN

Na njenom Instagram profilu pojavi se pokoja fotografija iz porodičnog kutka

Objavljeno: 21:37h

Porodica Maljević već dugi niz godina živi u Beogradu, a malo ko zna da je roditeljska kuća glumice Bojane Maljević na Kosovu, mestu gde su ona i sestra Ana gradile uspomene.

O Bojaninom privatnom životu ne zna se mnogo toga, osim da se pre oko tri godine razvela od reditelja Slobodana Skerlića sa kojim ima dva sina Luku i Nikolu.

Ipak, na njenom Instagram profilu pojavi se pokoja fotografija iz porodičnog kutka, gde brižljivo čuva slike iz detinjstva, dok sam dom odiše skromnošću i mirom.

Na zidovima stoje umetničke slike, dok u svakom ćošku kuće Bojana Maljević ima uramljene fotografije iz porodičnih albuma. Prostrana terasa, unikatni nameštaj u kući, kamin u centru dnevne sobe, prijatna rasveta i harmonična atmosfera samo su neki od detalja u domu naše slavne glumice.

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

(Espreso/ Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.