ISKUSNE DOMAĆICE OTKRILE NOVI TRIK ZA LJUŠTENJE KROMPIRA: Uštedite sebi VREME, biće gotovo u 2 POTEZA
Krompir, Foto: Printscreen/TikTok/onceupona_dawn

Jednostvano

ISKUSNE DOMAĆICE OTKRILE NOVI TRIK ZA LJUŠTENJE KROMPIRA: Uštedite sebi VREME, biće gotovo u 2 POTEZA

Najlakši način da oljušštite krompir

Objavljeno:

Ako smo moja majka i ja nešto mrzele, to je ljuštenje krompira. Prebacuj jedna drugoj koja će i da li će, pa ga na kraju kucvamo u ljusci - jer je najlakše. Ali ne mogu sva jela tako da se spremaju, zato smo na internetu pronašli genijalan trik koji će svima skratiti muke.

Međutim, nedavno je tiktokerka po imenu Dženi postala izuzetno popularna preko noći, kada je otkrila svoj genijalni trik za ljuštenje krompira. Za nju, priprema hrane postaje mnogo lakša. Prvo je skrenula pažnju na činjenicu da je oštrica noža dvostrana i da se "klati", čak i kada je nož potpuno nov.

"Postoji dobar razlog za to", objašnjava Dženi.

Zahvaljujući ovoj postavci sečiva, nož može da se koristi u oba smera. Dok mnogi ljudi uvek povlače nož odozgo prema dole ili prema sebi, dok drugi povlače nož u suprotnom smeru, od sebe, Dženi koristi i jedan i drugi pristup.

Ona povlači nož gore i dole dok ljušti krompir, neprekidno prilagođavajući ugao, što joj omogućava da radi mnogo brže. Na ovaj način nema gubitka vremena na svaki drugi pokret, već su svi pokreti funkcionalni i kora se skida sa izuzetnom brzinom.

JEDEMO HRVATSKI I ALBANSKI KROMPIR, A NAŠ BACAMO! Srpski poljoprivrednici očajni, mole državu za pomoć :

02:34

JEDEMO HRVATSKI I ALBANSKI KROMPIR, A NAŠ BACAMO! Srpski poljoprivrednici očajni, mole državu za pomoć (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.