DANAS SE DEŠAVA OVA STVAR NA NEBU: Pripremite se na totalni ROLERKOSTER, uslediće DRASTIČNE PROMENE
Horoskop, Foto: Profimedia

VAŽNO

DANAS SE DEŠAVA OVA STVAR NA NEBU: Pripremite se na totalni ROLERKOSTER, uslediće DRASTIČNE PROMENE

Takozvani jagodičasti mesec je poseban pun mesec u godini, kad se mnoge stvari pokreću sa mrtve tačke

Objavljeno: 20:07h

Današnji dan je poseban u 2023. godini, jer astrološki gledano imamo pun mesec u znaku Strelca. Takozvani jagodičasti mesec donosi velike obrte i obilje prilika da u životu promenimo sve ono što nam se ne dopada.

Naravno, promena mora da potekne od nas samih, a zvezde su tu da nas podrže na putu ka srećnijem i ispunjenijem životu.

Mesec je u trigonu sa Marsom. Astrolozi savetuju da se oslonite na svoju intuiciju, zavirite u svoje srce i budete iskreni prema sebi. Sada je trenutak da se oslobodite loših navika u svim segmentima života.

Evo šta pun mesec u znaku Strelca donosi svim znakovima Zodijaka.

Ovan

Stižu vam dobre vesti iz inostranstva koje vas inspirisati da napravite radikalne preokrete u poslu ili u ljubavi. Budite hrabri i ne odustajte od zacrtanih ciljeva.

Bik

U naredne dve nedelje, koliko će trajati uticaj takozvanog jagodičastog meseca, dolazi do karmičke ravnoteže. Neke stvari ćete otpustiti, neke prigrliti i biti puni razumevanja za druge ljude. Iz ovog perioda izlazite jači nego ikada.

Blizanci

Veliki preokret u međuljudskim odnosima biće uslovljen vašim spoznajama koje ste dugo „gurali pod tepih“. Neke od tih spoznaja vam možda u prvi mah neće prijati, ali će biti i te kako isceljujuće za vašu budućnost.

Nemojte žaliti za onim što ostavljate, jer vam u životu stižu ljudi i prilike koje će vam vratiti osmeh.

Rak

Konačno ćete osvestiti vlastitu vrednost i više nećete dozvoljavati drugima da vas tretiraju na način na koji to niste zaslužili. Bićete spremni da preuzmete rizike na svim životnim poljima kako biste sebi obezbedili mesto koje vam odavno pripada.

Lav

S lakoćom ćete otpustiti ljude koji vam ispijaju energiju, poslove koji vas ne ispunjavaju, navike koje vam donose štetu. Sada je vreme za novi početak u svim životnim segmentima.

Spremno i vedro zakoračite u novu životnu fazu koja će biti ispunjena ljubavlju, radošću i uspesima.

Devica

Stiže period u kom možete da sanjate velike snove i da se nadate njihovom ispunjenju. Dugo ste bili u senci, vaš rad nije bio adekvatno vrednovan, a sada imate šansu da to promenite.

Oslonite se na intuiciju, a racio sklonite po strani – isplatiće vam se.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.