KEJT MIDLTON SE KUNE U OVAJ NAPITAK, PIJE GA SVAKO JUTRO! Zbog njega se nikad ne goji, donosimo recept
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

recept

KEJT MIDLTON SE KUNE U OVAJ NAPITAK, PIJE GA SVAKO JUTRO! Zbog njega se nikad ne goji, donosimo recept

"Možete potrošiti stotine i stotine funti na tretmane kože, proizvode i njegu lica, ali ako se ne hranite kako treba, nikada nećete moći da iskoristite njene prednosti jer mi smo ono što jedemo"

Objavljeno:

Kejt Midlton svakog jutra uz doručak konzumira zeleni smuti prepun vitamina i hranjlivih materija. I bivša kraljevska nutricionistkinja Dženifer Hanvej progovorila je o prednostima Kejtinog smutija.

- Možete potrošiti stotine i stotine funti na tretmane kože, proizvode i njegu lica, ali ako se ne hranite kako treba, nikada nećete moći da iskoristite njene prednosti jer mi smo ono što jedemo - objasnila je ona.

Kejt inače u taj svoj smuti stavlja kelj, spirulinu, matču, spanać, zelenu salatu i voće.

- Sve, od kelja do lisnatog povrća, zaista je izvrstan izvor hranljivih materija. Ovaj smuti prepun je antioksidanasa koji se bore protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i toksina iz okruženja koji nam kradu prirodni sjaj - zaključila je Dženifer, a prenosi story.hr.

Stručnjaci su podelili recept za zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom koji ženama može pomoći da postignu prirodan sjaj i ostanu u dobroj formi. Zdravi smutiji mogu smanjiti potrebu za grickalicama između obroka tako da se duže osećamo sitima.

Zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom

Sastojci:

  • 200 ml kokosove vode
  • pola avokada
  • 1 kruška
  • 1 kašika sveže isceđenog limunovog soka
  • 1 šaka spanaća
  • 1 cm naseckanog korena đumbira
  • 2 sveža korijandera

Priprema:

Stavite sve u blender i izmiksajte.

Kejt uz ovaj smuti voli da doručkuje ovsene pahuljice koje je dugo drže sitom i daju joj dovoljno energije za sve obaveze oko troje dece i kraljevskih dužnosti, ali i za vežbanje.

(Espreso / Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.