PRVI DAN JUNA DONOSI HAOS: Ovnovi VREME JE da se SABERETE, blizanci su vrlo RAZDRAŽLJIVI, a evo ŠTA OSTALE ČEKA
Horoskop, Foto: Profimedia

horoksop

PRVI DAN JUNA DONOSI HAOS: Ovnovi VREME JE da se SABERETE, blizanci su vrlo RAZDRAŽLJIVI, a evo ŠTA OSTALE ČEKA

Horoskop za danas, 1.6.2023.

Objavljeno:

Ako je verovati zvezdama ovo će biti jedan turbulentan dan:

Ovan Vreme je da preuzmete inicijativu i započnete nove aktivnosti na poslu. Zračite pozitivnošću, pa bi bilo dobro da svoje ideje iznesete kolegama. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je ovo idealan način da osvežite svoje odnose.

Bik Dobre vesti stižu iz inostranstva. Nekome su vaše ideje zanimljive. Ne očekujte bajke koje se dešavaju preko noći. Pristupite svemu racionalno i strpljivo povlačite poteze. Ako u tome uspete, rezultat neće izostati.

Blizanci Zbog izraženih promena raspoloženja vi ste osetljiviji, što klimavu ljubavnu vezu može dovesti do velikog iskušenja. U dnu srca još čuvaš jake uspomene iz daleke prošlosti, pa sećanje na propalu veliku ljubav uznemirava tvoju novu.

Rak Ti si trom i pospan. To ne mora da vas brine jer nije reč o bilo kakvoj bolesti, već o privremenoj slabosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

Lav Napetost počinje ujutru. Čini vam se da su svi podlegli atmosferi koja je za vas potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine da se rešite svega i provedete neko vreme izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza.

Devica Privodite kraju mnoge zaostatke sa kojima se borite već neko vreme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Posle dugog čekanja prija vam osećaj male pobede, tako da imate pravo da sebi priuštite kratak predah.

Vaga Ovo je tvoj dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se same slažu. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar sa neba. Nemojte se zanositi trenutnim rezultatom, jer on nije došao vašim trudom, već je presudio faktor sreće.

Škorpija Umorni ste od čekanja i motanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče već neko vreme. Ne žurite, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

Strelac Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja koje vam je partner nametnuo u poslednje vreme. Nakon sjajnih događaja, doživljaja i zabave, potrebno vam je malo zasluženog odmora. Ne oklevajte, recite svojoj voljenoj osobi.

Jarac Puni ste neke energije koju ne znate da potrošite. Iz nekog razloga ne znate kako da koristite i iskoristite svoju intuiciju. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas danas najbolje razumeti.

Vodolija Verujete u sebe i na putu ste da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi dolaze samo kada je za to vreme. Dan donosi niz povoljnih prilika, pa ih spremno dočekajte. Ako planirate putovanje, razmislite o mogućnosti odlaganja.

Riba Vaše prisustvo je poželjno na svakoj zabavi. Od vas zavisi da li želite da iskoristite veče i upoznate osobu koja želi da vam se približi. Da atmosfera bude potpuna, savladajte duhovitost kako ne biste ostavili utisak neozbiljne osobe.

00:39

Astrolog o ratu u Ukrajini: Do polovine sledeće godine saznaćemo vladara sveta!

(Espreso/IBalkan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.