MAJA MANDŽUKA JE BILA MEGA POPULARNA U SRBIJI, A ONDA JE NAPRASNO OTIŠLA: Evo kako DANAS IZGLEDA ONA (FOTO)
Maja Mandžuka, Foto: Youtube printscreen/Predrag Jovanovic

otkrivamo

MAJA MANDŽUKA JE BILA MEGA POPULARNA U SRBIJI, A ONDA JE NAPRASNO OTIŠLA: Evo kako DANAS IZGLEDA ONA (FOTO)

Maja ističe da ne pravi planove mnogo unapred, ali da priželjkuje da se preseli na selo, kako bi uživala u miru, prirodi i čistom vazduhu

Objavljeno: 09:54h

Maja Mandžuka stekla je veliku popularnost ulogom u filmu "Munje" 2001. godine, a na vrhuncu popularnosti odselila se u Ameriku. Nakon više od dve decenije snimila je nastavak ovog kultnog ostvarenja, koji ju je ponovo doveo u domovinu.

"Odavde sam otišla na vrhuncu popularnosti, taman kada mi je krenulo. Mada, nisam ni planirala toliko dugo da budem odsutna. Uvek me je vuklo da dolazim kući. Ispada da više nigde nije toliko izazovno živeti, u svetu ratova, virusa...", počela je priču glumica za "Kurir".

Maja ističe da ne pravi planove mnogo unapred, ali da priželjkuje da se preseli na selo, kako bi uživala u miru, prirodi i čistom vazduhu.

maja mandžuka
foto: Youtube printscreen/Predrag Jovanovic

"Razmišljam da će biti kako je suđeno, ali čovek ipak treba da vodi računa, da ne ide grlom u jagode. I u poslu i u životu uvek volim da se konsultujem, da vidim, oslušnem... Tri puta merim, jednom sečem. Moramo da živimo u skladu sa situacijom. Sve se brzo menja, svašta se dešava. Radim ono što mi odgovara i koliko mi odgovara. Sad me trenutno vuče da provedem neko vreme na selu, pa se možda i preselim. Zasitila sam se putovanja, a vuku me priroda, dobra klopa i čist vazduh", iskrena je glumica, koja je ove godine proslavila 41. rođendan.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Ne razmišljam o tome, kao ni o prolaznosti vremena. Sve dolazi iznutra i sve je stvar energije. Moji prijatelji imaju od sedam do 97 godina. Recimo, imam prijateljicu Anitu od 96. U Americi sam često igrala tenis na terenu gde je dolazila i jedna čuvena holivudska glumica u ozbiljnim godinama. Često je volela da se našali: 'Hajde da požurimo s mečom, nemam mnogo vremena!' Američki humor je fenomenalan", zaključila je za pomenuti list.

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.