DŽUMBUS PAPRIKAŠ U KOME ĆE SE UKUĆANI DAVITI: Potrebno vam je par sastojaka i ispašće NIKAD UKUSNIJI (RECEPT)
Paprikaš, Foto: Printscreen/Youtube/Sherpica Recipes

PREUKUSAN JE

DŽUMBUS PAPRIKAŠ U KOME ĆE SE UKUĆANI DAVITI: Potrebno vam je par sastojaka i ispašće NIKAD UKUSNIJI (RECEPT)

Nekoliko jednostavnih sastojaka, malo začina i ručak je na stolu

Objavljeno:

Jedno od tradicionalnih jela koje naše domaćice rado spremaju u raznim varijacijama je paprikaš. Jedne stavljaju piletinu, druge govedinu ili svinjetinu, a u svakoj varijanti je lep.

Međutim, mi vam danas donosimo recept za paprikaš bez mesa koji će vas oduševiti.

Sastojci:

1 praziluk

2 šargarepe

3 sveže paprike

3 krompira

3 oljuštena paradajza

1 kašičica mlevene paprike

so, biber

ulje

peršun

Priprema:

Povrće isecite na kolutove ili kockice.

Sve sem krompira i paprike dinstajte u zagrejanoj šerpi na malo ulja.

Kada povrće omekša, dodajte papriku i krompir i dinstajte još nekoliko minuta, pa dodajte začine.

Nalijte vodu da ogrezne i kuvajte oko pola sata.

Na kraju dodajte sitno seckan peršunov list.

Prijatno!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.