genijalno
CAKU ZA MEKANE KRMENADLE MORA SVAKA ŽENA DA ZNA: Da bi bile MEKANE obavezno uradite 1 STVAR pre PRŽENJA
Jednu caku pre spremanja morate da znate
Ako volite pikantno i mekano mesto morate da napravite krmenadle po ovom receptu.
Jednu caku pre spremanja morate da znate.
Na ovaj način ih do sada niste spremali.
Ako spadate u one koji ne mogu da zamisle ručak bez mesa, onda vam predlažemo da napravite najsočnije krmenadle. Ovo jelo će vam se posebno dopasti ako volite začinjenu i pikantnu hranu, a priprema je nikad jednostavija. Krmenadle se kuvaju u ljutom vulkanskom sosu, a mogu da se služite uz pire krompir ili salatu.
Sastojci:
4 kašike srirača sos
1 kašika meda
1 kašika sirćeta
1 kašičica mlevenog đumbira
1-2 čena belog luka
1 kašičica bibera
1 kašičica belog luka u prahu
1 kašičica italijanskog začina
2 kašike putera
1 kašičica mlevene crvene paprike
2-3 kašike vode
Priprema: Prvo nauljite krmenadle, a u posudi pomešajte so, biber, beli luk u prahu, italijanski začin, slatku mlevenu papriku i pospite sa obe strane mesa. Lepo utrljajte. U tiganj sipajte malo ulja, pa prvo propržite meso tamo gde je masnoća, a onda i celu šniclu. Izvadite meso iz tiganja, pa u isti dodajte puter. Kada se otopi dodajte mleveni beli luk, a posle minut i mleveni đumbir. Zatim dodajte tucanu papriku i srirača sos, kao i med. Promešajte. Kada krene da krčka sipajte sirće i vodu da malo razredite. Vratite meso i prelijte ga sosom, pa ostavite još par minuta.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!