OVA STVAR DIŽE RUŽE IZ MRTVIH: Tako ćete ih oporaviti u sekundi, morate znati ZBOG VISOKIH TEMPERATURA
Ruže, Foto: Printscreen/Youtube/ Cvetni pozdrav

SJAJNO

OVA STVAR DIŽE RUŽE IZ MRTVIH: Tako ćete ih oporaviti u sekundi, morate znati ZBOG VISOKIH TEMPERATURA

Ukoliko imate ruže i vrlo često problema sa sitnim bubicama koje mogu napraviti štetu na laticama, odmah potražite rešenje kako biste izbegli da vam ruže na kraju budu oštećene.

Objavljeno:

Umesto jakih pesticida koje kupujemo u poljoprivrednoj apoteci, možete da se poslužite saobičnim mlekom koje sigurno imate u frižideru. Ruže koje su skroz propale zbog parazita, oporavile su se u potpunosti zahvaljujući namirnici koju svi imamo u frižideru

Dovoljno je da ga rastvorite u vodi, u razmeri 1:3 (na primer, decilitar mleka na 3 decilitra vode) i da napunite bočicu sa raspršivačem.

Prskajte ovaj rastvor direktno na vaši, a biće efikasan protiv raznih bubica i insekata. Najbolje bi bilo da ih „uhvatite“ u početnoj fazi razvojnog ciklusa, pre nego što naprave brojne kolonije na vašim ružama, kalama ili drugim cvetnicama. Primena je dozvoljena i kodpovrća u bašti.

Ako ste zakasnili, ne brinite, biće potrebno samo da ponovite ovaj tretman više puta. Mnogi baštovani su isprobali i čisto mleko, naročito oni koji mogu da nabave organsko i tvrde da jednako dobro funkcioniše.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.