OTKRIVENA PRAVA ISTINA O POREKLU MILANA VASIĆA: Evo gde je GLUMAC ROĐEN, ovo NISTE ZNALI
Milan Vasić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

saznajte

OTKRIVENA PRAVA ISTINA O POREKLU MILANA VASIĆA: Evo gde je GLUMAC ROĐEN, ovo NISTE ZNALI

Najveću popularnost stekao je igrajući predstavu „Pevaj, brate“ u režiji Slavenka Saletovića

Objavljeno:

Milan Vasić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, prepoznatljiv po ulogama u predstavama „Pevaj, brate“ i „Cimeri“, serijama „Ono naše što nekad bejaše“, „Bela lađa“ i „Komšije“, te filmovima „Konji vrani“ i „Zona Zamfirova 2: Vrati se, Zone“.

Na filmskom platnu se prvi put pojavio 2007. godine i to u glavnoj ulozi u filmu „Konji vrani“ Ljubiše Samardžića. Glumio je i u filmovima „Bledi mesec“ i „Vrati se Zone“. Srca televizijske publike osvojio je ulogama u serijama „Ono naše što nekad bejaše“, „Ranjeni orao“, „Jesen stiže, Dunjo moja“, „Greh njene majke“ i drugima. Veliku popularnost donele su mu uloge Janaćka Janića u seriji „Bela lađa“, te lažnog grofa Bokalovića u seriji „Komšije“.

milan vasić
foto: Instagram/Printscreen/milanvasic_official

Ipak, najveću popularnost stekao je igrajući predstavu „Pevaj, brate“ u režiji Slavenka Saletovića, a po scenariju Stevana Koprivice. Na filmskom platnu Vasić se prvi put pojavio 2007. godine u filmu „Konji vrani“. Reč je o drami koju je režirao Ljubiša Samardžić, po scenariju Tončija Matulića i Đorđa Milosavljevića.

Mladi glumac je igrao banatskog paora Savu Lađanskog, kome je supruga Marija preminula na porođaju, te koji sam podiže dete. U pitanju je nastavak filma „Jesen stiže, Dunjo moja“ iz 2004. godine. Ostale uloge su tumačili Kalina Kovačević, Predrag Ejdus, Milena Vasić Ražnatović, Andrija Milošević i drugi.

Milan Vasić je rođen 1979. godine u Kosovskoj Kamenici. Rastao je na Kosovu uz oca Ljubomira, majku Oliveru i sestre Tamaru i Milenu za koje je veoma vezan. U rodnom gradu je završio osnovnu i srednju školu. Trenirao je fudbal i rukomet, te igrao i pevao u lokalnom kulturno-umetničkom društvu. Upravo tako je otkriven njegov talenat za glumu, pa je pobedio na jednom amaterskom takmičenju.

Milan Vasić
foto: Prinstcreen/instagram/milanvasic_official

Tokom 2008. i 2009. godine igrao je manju ulogu u seriji i filmu „Ranjeni orao“ koju je režirao Zdravko Šotra po romanu književnice Milice Jakovljević poznatije po pseudonimu Mir Jam.

Glavne uloge su igrali Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić. Godine 2017. se u srpskim bioskopima pojavio film „Zona Zamfirova 2: Vrati se, Zone“ koji predstavlja nastavak istoimenog filma iz 2002. godine, a u kome su glavne uloge tumače Milan Vasić i Brankica Sebastijanović. Režiju potpisuje Jug Radivojević, a scenario Ivana i Miroslav Mitić.

Iako je zamišljen kao nastavak filma iz 2002. radila ga je potpuno druga ekipa glumaca.

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima:

02:01

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.