OVO JE VMA MEDICINSKA DIJETA: Spasila je mnoge, PREPOLOVIĆETE se za samo MESEC DANA
Dijeta, Foto: Profimedia

smršajte brzo!

OVO JE VMA MEDICINSKA DIJETA: Spasila je mnoge, PREPOLOVIĆETE se za samo MESEC DANA

Dolazi nam lepo vreme i trebalo bi da se pripremimo za skidanje u kupaći kostim!

Objavljeno:

Gubitak kilaže može zahtevati duge dijete i naporno treniranje, ali ukoliko vam je neophodno da smršate brzo ovo je rešenje za vas.

VMA dijeta je efikasan način da se reguliše telesna težina bez izlaganja rizicima za opšte zdravlje. Smatra se da su ovu dijetu osmislili dugogodišnjim istraživanjem stručnjaci sa VMA u Beogradu. Ova ishrana je osmišljena prvenstveno za pacijente koji zbog predstojeće operacije treba da smršaju.

Pored uspešnog gubitka kilograma, ova bolnička dijeta pruža vitalnost, ubrzava metabolizam, radi detoksikaciju organizma i pruža osećaj sitosti. Za razliku od drugih iscrpljujućih dijeta, osećaj slabosti se potpuno eliminiše zahvaljujući pažljivo određenom jelovniku koji se koristi 15 i 18 dana.

Kome je namenjena VMA dijeta?

Ova dijeta se preporučuje osobama koje treba da se pripreme za operaciju gde je neophodan gubitak težine. Takođe, VMA dijeta je dobra opcija ako treba da smršate nekoliko kilograma pre posebne prilike u kojoj ćete nositi omiljenu odeću. Ova dijeta vam pomaže da se brzo oslobodite viška tečnosti i osećaja nadimanja u organizmu.

Generalno, VMA dijeta je idealna ako imate manji višak kilograma koji se mučite da izgubite. Prema različitim izveštajima, ova dijeta vam može pomoći da izgubite između 7 i 10 kilograma za dve nedelje.

Kako funkcioniše VMA dijeta?

Postoji mnogo dijeta koje su slične ovoj, a neke čak tvrde da su bolje i efikasnije u brzom mršavljenju. Međutim, treba da budemo svesni da se sve druge dijete zasnivaju na brzom gubitku težine, što može imati ozbiljne posledice po celokupno zdravlje.

Mršavljenje, Dijeta, Gubljenje kilograma
foto: Profimedia / Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy /

VMA dijeta je, s druge strane, dizajnirana da ubrza metabolizam i poboljša zdravlje, što na kraju dovodi do prirodnog gubitka težine.

VMA ishrana smanjuje telesnu težinu tako što se značajno smanjuje unos masti i ugljenih hidrata, a povećava se njihova konverzija u energiju koju će telo da koristi. Ovaj princip predstavlja potpuno prirodan način mršavljenja jer se zasniva na procesima koji ne opterećuju organizam, a rezultati su uočljivi i dugotrajni.

Pravila VMA dijete

VMA dijeta za mršavljenje ima tačno određena pravila koja se moraju poštovati kako je propisano. Samo ako pravilno i odgovorno pristupite ovoj ishrani videćete rezultate.

VMA dijeta u trajanju od 15 dana preporučuje izbegavanje voća, krompira, šećera, testenine i proizvoda od žitarica. A sledeću hranu treba konzumirati umereno: jaja, meso, zelenu salatu, ribu i kafu. Ako se pravila poštuju, bolnička dijeta za mršavljenje uspešno eliminiše 5 do 15 kilograma u periodu od 15 do 18 dana.

Izbacite šećer

Prvo i najvažnije pravilo je potpuno eliminisanje šećera – ne samo iz pića, već i iz hrane. Veštačke zaslađivače treba izbegavati jer brzo izazivaju osećaj gladi. Šećer ima mnoge negativne posledice po zdravlje.

03:45

ŽESTOK SUKOB NUTRICIONISTA ZBOG SLANINE! Jedan je veliča, a drugi OŠTRO protiv: BOLJE jedite orahe!

(Espreso/Fittproteam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.