paŽnja
SRBI SE DAVE U OVOM JELU, A SADA JE OBIŠLO CEO SVET: Svi su POLUDELI za našim doručkom (RECEPT)
Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće
Ovaj recept pogledalo je 50 miliona ljudi, a podelilo 500 hiljada korisnika Fejsbuka.
Biće vam potrebna:
Meko kuvana jaja,
nekoliko listića šunke, pečenice ili vašeg omiljenog suvomesnatog proizvoda,
hleb
kačkavalj.
Priprema: Prvo stavite jaja da se kuvaju 5 minuta, ali na vrhu probušite nožem malu rupicu, kako biste dobili pravu teksturu. Isecite kačkavalj na trake, a kriškama hleba odsecite ivice tako da ostane samo sredina kockastog oblika.
Zatim hleb rastanjite oklagijom, stavite list-dva šunke, zavisi od veličine, traku kačkavalja, zarolajte, pa propržite na malo ulja dok hleb ne dobije lepu zlatnu boju.
Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!