HOROSKOP ZA 28. APRIL: Evo šta nam zvezde DANAS DONOSE, jednom znaku će se danas baš POSREĆITI
Horoskop, Foto: Profimedia

PROČITAJTE

HOROSKOP ZA 28. APRIL: Evo šta nam zvezde DANAS DONOSE, jednom znaku će se danas baš POSREĆITI

Proverite šta vam astrolozi predviđaju za 28. april 2023. godine.

Objavljeno:

OVAN

Petak koji je pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Posle niza suza i razocarenja cete konacno moci da kazete da se okrenulo i vase kolo srece.

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko iz vase proslosti ko o vama mnogo misli i ko sa vama zeli jos jednu sansu. Na vama je hocete li toj osobi dati sansu ili ne.

BLIZANCI

Vrlo je moguce da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Nekome ste jako vazni i u to nema nimalo sumnje.

RAK

Vrlo je moguce da cete ovog dana saznati neke velike vesti koje bi mogle da promene vas zivot iz korena. Posle niza suza cete konacno moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Slusajte svoje srce.

Astrologija
foto: Profimedia

LAV

Ono sto je jasno kada je ovaj petak u pitanju jeste da treba da slusate glas svog srca. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude podrska i oslonac u svemu. Sve ostalo je samo na vama jer cete imati srece.

DEVICA

Petak koji je pred nama ce biti dan kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam biti oslonac i podrska. Sve ostalo je na vama jer cete imati srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.

VAGA

Moramo da kazemo da je samo na vama da li cete jednoj osobi dati sansu ili ne. Ali da treba da znate da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam bude oslonac i podrska. Mislite o tome.

SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da se kolo srece okrenulo.Vi ste znak koji je prosao mnogo toga i sada su konacno pred vama dani za romansu. Uz samo malo srece ce doci do toga da dobijete ono o cemu vase srce masta.

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren i odan i da su njegove emocije prema vama iskrene. Na vama je hocete li toj osobi dati priliku ali treba da znate da je iskrena u svojim namerama.

JARAC

Ono sto treba da znate kada je u pitanju ovaj dan jeste da ce doci do iznenadjenja. Vi ste neko ko ume da voli i da se bori za ono do cega mu je stalo. Postoji neko iz vase proslosti ko vas voli iskreno.

VODOLIJA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da je neko spreman da vam bude podrska i oslonac i jos mnogo toga. Ovaj dan ce biti sjajan za ljubav i prilika da se vase zelje ostvare. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

RIBE

Konacno, dolaze dani za ljubav. Vi ste neko ko ce umeti da donese veliku odluku u danima koji su pred nama. Bitno je da ne gubite veru u ljubav i da se fokusirate na ono sto zelite. Cuda ce biti moguca, nemojte sumnjati u to.đ

(Espreso/jaka zena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.