GORICA POPOVIĆ POBEGLA IZ BEOGRADA: Evo gde glumica ŽIVI, svi ćete joj zavideti na ovoj LEPOTI (VIDEO)
Gorica Popović, Foto: Dragana Udovičić

UŽIVANCIJA

GORICA POPOVIĆ POBEGLA IZ BEOGRADA: Evo gde glumica ŽIVI, svi ćete joj zavideti na ovoj LEPOTI (VIDEO)

Ljubav prema prirodi nasledila je od oca

Objavljeno: 10:28h

Svima nam je vrlo draga, proslavila se u ulogama u velikom broju domaćih TV-drama i serija. Završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Gorica Popović jedna je od mnogih glumaca koji se sve češće odlučuju za život u prirodi i mir koji pruža.

Zasluge za ljubav prema ovakvom životu pripisuje ocu, a evo kako njen život izgleda u vikendici koju deli sa porodicom.

„Moj otac je mnogo voleo prirodu i kupio je ovde plac kad ništa nije postojalo. Kuća je dupla, polovina je od familije, ali smo oduvek bili kao jedno. To je moja oaza i ovde ja zbrišem često“, ispričala je svojevremeno glumica koju ćete često videti na Srebrnom jezeru na kupanju ili u šetnji sa psima.

Gorica Popović
foto: Printscreen/Youtube /Experience Serbia

Podsetimo, od 1982. godine Gorica Popović je stalna članica ansambla beogradskog Ateljea 212. Na filmu je debitovala ulogom novinarke u "Mirisu poljskog cveća"(1977) beogradskog reditelja Srđana Karanovića. Već za prvu veću ulogu, devojke koja sumnja u ljubav svog mladića, u "Nacionalnoj klasi" (1979) Gorana Markovića, nagrađena je na nacionalnom festivalu u Puli Zlatnom arenom.

Evo kako provodi vreme u prirodi:

Uporedo sa glumačkom karijerom, Gorica Popović se bavila i pevanjem. Bila je član vokalno-instrumentalnog sastava "Suncokreti".

Na festivalu u Nišu tri puta je nagrađena nagradom Carica Teodora. Prvi put za ulogu srednjevekovne srpske vlastelinke u filmu "Dorotej" Zdravka Velimirovića, drugi put za ulogu partizanke u filmu "Pad Italije" Lordana Zafranovića 1981. godine, i za ulogu TV-režiserke u filmu "U raljama života" Rajka Grlića 1984.godine.

O MOM ĐOKI PRIČU NE ZNA SVAKO! Vanserijski talentovana glumica Gorica Popović priredila šou o kom će se pričati:

00:42

O MOM ĐOKI PRIČU NE ZNA SVAKO! Vanserijski talentovana glumica Gorica Popović priredila šou o kom će se pričati!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.