OVO JE NAJZDRAVIJA RIBA KOJU MOŽETE POJESTI, A SRBI TO NEMAJU POJMA: Nećete verovati za šta je sve DOBRA
Riba, Foto: Tamara Trajković

paŽnjas

OVO JE NAJZDRAVIJA RIBA KOJU MOŽETE POJESTI, A SRBI TO NEMAJU POJMA: Nećete verovati za šta je sve DOBRA

Morate biti oprezni pri kupovini lososa, jer mnogi uzgajaju losos uz upotrebu antibiotika i drugih štetnih hemikalija. Zato uvek birajte divlje ulovljen losos kako biste obezbedili najbolji kvalitet i zdravstvene prednosti koje ova riba pruža

Objavljeno:

Riba je jedan od najzdravijih izvora proteina, omega-3 masnih kiselina i drugih hranljivih materija koje su neophodne za zdravlje srca, mozga i celog organizma uopšte. Ali da li ste znali da postoji jedna riba koja je posebno zdrava i koju svakako treba da uključite u svoju ishranu? To je divlje uzgojen losos!

Divlji losos je jedna od najzdravijih riba koje možete jesti. Bogat je omega-3 masnim kiselinama koje su važne za zdravlje srca i mozga i pomažu u borbi protiv upala u telu. Sadrži i vitamine B kompleksa koji su neophodni za zdravlje nervnog sistema, a bogata je i proteinima neophodnim za rast i obnavljanje mišića.

Međutim, morate biti oprezni pri kupovini lososa, jer mnogi uzgajaju losos uz upotrebu antibiotika i drugih štetnih hemikalija. Zato uvek birajte divlje ulovljen losos kako biste obezbedili najbolji kvalitet i zdravstvene prednosti koje ova riba pruža.

Riba, Losos
foto: Printscreen/youtube/AlleRezepte

Ukratko, divlji losos nije samo ukusan, već i izuzetno zdrava riba koja bi trebalo da bude deo vaše ishrane. Ne zaboravite da uvek birate divlje uzgojeni losos da biste dobili najviše hranljivih sastojaka i izbegli štetne hemikalije.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.