SAMO OVAKO SE POHUJE RIBA: Brašno ne postoji u OVOME, pravićete je samo na ZDRAVIJI NAČIN (RECEPT)
Pohovana riba na tacni, Foto: Printscreen/Youtube/ The Best Recipes Narkonia

biće ukusnija

SAMO OVAKO SE POHUJE RIBA: Brašno ne postoji u OVOME, pravićete je samo na ZDRAVIJI NAČIN (RECEPT)

Sada ćete poh napraviti na zdraviji način, a biće i ukusnija

Objavljeno:

Pohovanu ribu domaćice u toku posta redovno spremaju za ručak.

Sada ćete poh napraviti na zdraviji način, a biće i ukusnija.

Hrskavost kakvu do sada niste osetili.

Bakina kuhinja, Riba, Skuša
foto: Printscreen/Youtube/JelajelenaPetrovic

Pohovani fileti ribe se najčešće spremaju, jer su najjednostavniji. Nema čišćenja i puno muke, a dobije se savršeno ukusan obrok. Umesto klasičnog poha koji se sastoji od brašna i jaja, predlažemo vam da napravite ovaj sa majonezom i sirom. Riba će imati zlatnu koricu, a ukus će biti još bolji nego sa običnim pohom.

Sastojci:

4 jajeta

Riba
foto: Printscreen/Youtube/ Tonchy Shultz

4 kašike majoneza

200 g tvrdog sira

1 kg fileta ribe (po izboru)

Priprema: Sir izrendajte, pa pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite smesu. Uvaljajte ribu i pržite na malo ulja. Prijatno!

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.