PRE PRŽENJA RIBE OBABEZNO JE UVALJAJTE U JEDAN SASTOJAK: Trik koji joj DAJE HRSKAVOST, a malo KO JE ČUO
Prženje ribe, Foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

SJAJNO

PRE PRŽENJA RIBE OBABEZNO JE UVALJAJTE U JEDAN SASTOJAK: Trik koji joj DAJE HRSKAVOST, a malo KO JE ČUO

Stavite je u zagrejano ulje, pa kad se jedna strana isprži, okrenite je i sipajte jednu do dve kašike sirćeta

Objavljeno:

Ribu možete da ispržite ili da ispečete u rerni, a danas otkrivamo trik kako da je spremite tako da bude preukusna. Pomoću jednostavnih trikova, tj. sastojka, napravićete hrskavu ribu koja se ne raspada.

Ovaj trik je otkrio iskusan ribar, a važi i za rečnu i za morsku ribu.

Oslić
foto: Printscreen/youtube/Mikina Kuhinja

Stvoriće se zaštitni film koji će sprečiti da ona upije višak ulja. Stavite je u zagrejano ulje, pa kad se jedna strana isprži, okrenite je i sipajte jednu do dve kašike sirćeta.

Pre nego što krenete da je pržite, ribu prvo posolite, a onda i uvaljajte u kukuruzni skrob.

Ne samo da će korica biti hrskavija, nego će imati i lepši ukus kao i snažniju aromu. Po želji u tiganj možete da dodate limun isečen na kolutove, sitno seckani beli luk i ruzmarin, piše Stvarukusa.rs.

Pogledajte kako je Raša prosuo snajki ručak:

58:54

MAJKE I SNAJKE S02E01 - Raša prosuo SNAJKIN RUČAK! U studiju nastao HAOS!

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.