UPRAVO JE IZAŠAO HOROSKOP ZA NEDELJU, DRUGI APRIL: Sutra neke znakove očekuje zaista nezamislivo
Horoskop, Foto: Profimedia

ČITAJTE PAŽLJIVO

UPRAVO JE IZAŠAO HOROSKOP ZA NEDELJU, DRUGI APRIL: Sutra neke znakove očekuje zaista nezamislivo

Dobro pročitajte

Objavljeno:

Dnevni horoskop vam poručuje svašta

Ovan

Danas se bavite poslovnom situacijom koja nije stabilna zahvaljujući osobi u znaku Lava. Nemojte da padate na " priče " kada su u pitanju odnosi u kući. Držite se svojih stavova u vezi posla.

Bik

Venera pravi nezgodne aspekte na važe polje komunikacije sa partnerom. Pokušajte da se stabilizuje odnos u kuci i da ne donosite nagle odluke u narednih desetak dana. Problemi sa spavanjem.

Blizanci

Merkur je veoma dobro postavljen kada su u pitanju odnosi sa ljudima oko vas i to utiče da se dobro osećate u svojoj koži. Budite velika podrška partneru jer mu je to zaista potrebno ovih dana. Spavajte dovoljno.

Rak

Ovih dana Mars aktivira vaše polje podsvesti i veoma ste nesigurni u nekim poslovnim potezima. Do kraja dana bićete veoma umorni od priče koje slušate već neko vreme. Čuvajte se tračeva od osobe u znaku Jarca.

Lav

U narednih nekoliko dana bićete veoma besni na bliske ljude oko vas zbog nekih laži. Nemojte donositi nagle odluke posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Budite srećni što imate dobre prijatelje oko vas.

Devica

Budite srećni što se mnogi ljudi oslanjaju na vas, posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Do kraja dana bićete veoma ljuti zbog nekih informacija koje vam ne idu u prilog. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška.

Vaga

Naučite da koristite svoje emocije i svoje želje na pravi način i da uvek sebi budete na prvom mestu. Ljubav je divna stvar ali je važno imati poštovanje prema sebi. Mogući problemi sa spavanjem. Škorpija

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odraziti vaše poslovno zalaganje u vezi partnera i ono sto se desavalo unazad nekoliko dana. Bićete veoma emotivno zadovoljni porodičnom situacijom.

Strelac

Ovo je idealan trenutak da pokrenete neke stvari u krugu porodice za koje ste hteli ranije da uradite. Nađite dovoljno vremena za sebe i za odmor. Čuvajte svoj novac.

Jarac

U narednih nekoliko dana od vas se oekuje mnogo kada su u pitanju odnosi u krugu prijatelja. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i to vas jako iritira.

Vodolija

Naučite da rešavate stvari na vreme jer vam se to može negativno vratiti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Bićete veoma okupirani tuđim problemima posebno kada su u pitanju novčani problemi mlađeg člana porodice.

Ribe

Dan počinje tako što ćete biti opterećeni problemima u krugu porodice i to problemi koji se ponavljaju već neko vreme. Nemojte donositi iznenadne odluke posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.