UZ OVU HRANU SE MARIJA ŠERIFOVIĆ PREPOLOVILA ZA SAMO 30 DANA: Niko je nije mogao PREPOZNATI bila je SKROZ DRUGAČIJA
Marija Šerifović, Foto: Ana Paunković

DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ

UZ OVU HRANU SE MARIJA ŠERIFOVIĆ PREPOLOVILA ZA SAMO 30 DANA: Niko je nije mogao PREPOZNATI bila je SKROZ DRUGAČIJA

Ako želite da smršate brzo i efikasno, ova dijeta će vam pomoći u tome!

Objavljeno:

Uz pomoć ovog jelovnika Marija Šerifović smršala je 7 kilograma za samo mesec dana! Probajte i vi!

Stil života koji vodi otežao joj je ceo proces mršavljenja, ali je konačno shvatila da je došlo krajnje vreme da promeni navike i stavi svoje telo u funkciju. Mnogi su se pitali kako se to sada pevačica hrani, a ona je odlučila da to i otkrije u svom novom vlogu.

- Za doručak jedem na primer palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hleb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz - rekla je ona.

marija šerifović
foto: PROMO

Kada je reč o drugom obroku, tačnije ručku, tu je bilo najviše poteškoća s obzirom da je ona neko ko ne voli kuvana jela.

- Ako volite kuvano, spaseni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletina sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvek dobar izbor za ručak - dodala je ona.

Užina joj se uglavnom sastoji od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija semenom, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice.

Tuna
foto: Profimedia

- Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku i tako dalje - objašnjava pevačica.

A ovde pogledajte viralnu dijetu:

07:36

Viral - Dijete

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.