MOĆNI SASTOJAK KOJI IMATE U KUHIJI ČISTI RERNU KAO OD ŠALE: Domaćice, uradite OVO i TVRDOKORNE MRLJE nestaju odmah
Rerna, Foto: Printscreen/Youtube/AEG Australia & New Zealand

sjajno

MOĆNI SASTOJAK KOJI IMATE U KUHIJI ČISTI RERNU KAO OD ŠALE: Domaćice, uradite OVO i TVRDOKORNE MRLJE nestaju odmah

Možete efikasno da očistite rernu na svom električnom šporetu, uz pomoć sastojka koji sigurno imate u kući, oslobodićete se tvrdokornih mrlja od rerne

Objavljeno:

Jedan od mogućih načina za čišćenje unutrašnjosti rerne je tabletom za pranje sudova. Ove tablete se obično stavljaju u mašinu za pranje sudova, ali mogu da budu jednako efikasne i pri čišćenju rerne.

Prvo uklonite ostatke hrane iz rerne ako ostanu nakon upotrebe rerne. Takođe, isključite napajanje pre čišćenja. Sipajte toplu vodu u malu posudu, uklonite crvenu kuglicu sa tablete, ostavite je da se otopi u vodi, a ostatak tablete ostavite da se natopi i omekša.

Rerna
foto: Printscreen/TikTok/mama_mila_

Kada se tableta olabavi, počnite da je trljate po prljavim površinama unutar rerne, ali ne previše grubo da biste izbegli mogućnost oštećenja staklenih ili metalnih površina. Povremeno potapajte tabletu u vodu u kojoj je rastvorena i nastavite sa čišćenjem. Kada ste očistili željenu površinu, dodatno je prebrišite vodom i sirćetom ili deterdžentom koji inače koristite i osušite unutrašnjost suvom krpom.

Pogledajte radnu atmosferu u emisiji Majke i snajke:

00:55

RADNA ATMOSFERA U KUHINJI MAJKE I SNAJKE! Rašina reakcija na specijalitet nasmejala sve u studiju

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.