NAPRAVITE ČORBU OD TRI VRSTE POVRĆA: Kombinacija SASTOJAKA daje POSEBAN UKUS, ništa BOLJE niste JELI
Čorba, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

recept

NAPRAVITE ČORBU OD TRI VRSTE POVRĆA: Kombinacija SASTOJAKA daje POSEBAN UKUS, ništa BOLJE niste JELI

Spema se lako, a potrebne su vam tri vrste povrća: grašak, krompir i šargarepa

Objavljeno:

Čorba koja se brzo sprema bogata je povrćem, a ukusom će osvojiti i one najizbirljivije ukućane.

Spema se lako, a potrebne su vam tri vrste povrća: grašak, krompir i šargarepa.

Čorba sa spanaćem, Povrće, Čorba
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Sastojci:

4 šargarepe

3 krompira

pola kese graška

magrarin

malo brašna

mirođija

začin

Čorba sa spanaćem, Povrće, Čorba
foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Priprema:

Istopite margarin u šerpi sa brašnom. Polako dodajte mlaku vodu ovoj smesi.

Ubacite naseckanu šargarepu i grašak. Nakon toga oljuštite kromir, iseckajte ga na kockice i dodajte u čorbu zajedno sa mirođijom i vegetom.

Prijatno!

U videu ispod pogledajte kako se psrema kafanska čorba:

00:45

Rašina kuhinja: Kako se sprema kafanska čorba?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.