NOVČANIK DRŽITE SAMO NA OVOM MESTU U KUĆI: Tako ćete u svoj život PRIVUĆI veliko BOGATSTVO
Novčanik, Foto: Fabio Alcini / Panthermedia / Profimedia

POSLUŠAJTE

NOVČANIK DRŽITE SAMO NA OVOM MESTU U KUĆI: Tako ćete u svoj život PRIVUĆI veliko BOGATSTVO

Trudite se i vredno radite, a rezultati izostaju? Sigurno ste čuli da je prema feng šuiju vaš dom ključno mesto za protok životne energije koja utiče na sve sfere vašeg života.

Objavljeno:

Tako je prema feng šui načelu, svaka kuća podeljena na određene zone. Neka je namenjena za ljubav i blagostanje u domu, druga za udobnost i sreću, a treća za napredak na svim poljima, uključujući i finansije.

Zato ukoliko želite da povećate prihode i oslobodite u domu protok za energiju obilja, onda treba da obratite pažnju na mesta na kojima čuvate ili štedite novac, kao i to gde odlažete svoj novčanik. U svakoj kući je jugoistočni sektor odgovoran za materijalno blagostanje.

I zbog toga baš u tom delu doma treba odlagati novčanik, i držati “kasicu prasicu”, koju ćete stalno dopunjavati. Takođe, ovde možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu, kako biste privlačili energiju za unapređenje i finansijski boljitak.

novčanik
foto: James Clarke Images / Alamy / Profimedia

Jugoistočni deo doma koji je zadužen za povoljne finansije treba obogatiti i biljkama, pa feng šui stručnjaci savetuju da u ovom delu doma treba držati drvo novca, zelene biljke ili ljubičasto cveće.

U jugoistočni deo doma postavite posudu sa vodom, mali akvarijum ili ukrasnu fontanu. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke reke, mora i okeane. Pored toga, ovaj deo doma ukrasite predmetima u zlatnoj i crvenoj boji, a možete stavljati i određene talismane poput feng šui figurica, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete ili ne želite da čuvate novac u jugoistočnom delu doma, onda novčanik i kasicu držite na takozvanim tačkama moći u domu. To su mesta u kući na kojima se vi najlepše i najprijatnije osećate i koja zrače pozitivnom energijom.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media