EVO ŠTA SU NAŠI STARI RADILI SA JAJIMA POSLE USKRSA: Ovo vam nikada ne bi palo NA PAMET
Jaja, Foto: Beta/Dragan Gojić

SJAJNO

EVO ŠTA SU NAŠI STARI RADILI SA JAJIMA POSLE USKRSA: Ovo vam nikada ne bi palo NA PAMET

Naši stari su od preostalih uskršnjih jaja pravili ovu salatu. To je bila tradicija. Salate su odlična zamena za obrok, ali i kada želite nešto brzo, a ukusno.

Objavljeno: 22:22h

Neobična komabinacija sastojaka je pun pogodak, a odlično je rešenje i kada vam ostanu jaja posle Uskrsa. Obavezno isprobajte ono što su nekada naši stari radili.

Sastojci:

7-8 surimi štapića

1 pomorandža

4 jajeta

1 čen belog luka

3-4 kašike kukuruza iz konzerve

2 kašike majoneza

Priprema: Jaja skuvajte, a za to vreme u tiganju na malo ulja propržite surimi štapiće (nekih 5-7 minuta). Isecite sitno pomorandžu, jaja, surimi štapiće, pa pomešajte u posudi za salatu. Dodajte mleveni beli luk i kukuruz, pa posolite i pobiberite. Sipajte majonez, a onda dobro promešajte. Servirajte.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.