OTKRIVENO ZAŠTO NIKOLA SIMIĆ NIKAD NIJE IMAO DECU: Zbog OVOG RAZLOGA će vam zadrhtati svaka kost u telu
Nikola Simić, Foto: Dragan Kadić

paŽnja

OTKRIVENO ZAŠTO NIKOLA SIMIĆ NIKAD NIJE IMAO DECU: Zbog OVOG RAZLOGA će vam zadrhtati svaka kost u telu

Iako se u medeijima često pisali o Simićevoj ćerki Ani i unukama Isidori i Sari, njegov bratanac Nenad Simić, rekao je da njegov stric nije mogao da ima dece, stoga takvi navodi nisu istiniti

Objavljeno: 09:50h

Nikola Simić važio je za jednog od najduhovitijih glumaca, a vedar duh nikada ga nije napustio.

- Smeh je nešto najblagotvornije na svetu. U smehu, kroz smeh, čovek sve nevolje zaboravlja. Neka to bude i za trenutak, ali taj trenutak je dragocen. Nemoguće je da jedno biće bude stalno pod tenzijom, mora negde da pokulja ono nagomilano u njemu - rekao je u jednom intervjuu.

Iako se u medeijima često pisali o Simićevoj ćerki Ani i unukama Isidori i Sari, njegov bratanac Nenad Simić, rekao je da njegov stric nije mogao da ima dece, stoga takvi navodi nisu istiniti.

- Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva - rekao je Nenad.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ LJUBAV TRAJE DUGO

On je takođe za jedan dnevni list ispričao je da se glumac četiri puta ženio i razvodio, da je obožavao žene i bio veoma galantan prema njima. Poslednjih godina Nikolinog života pričalo se da je u vezi sa 48 godina mlađom glumicom.

Početkom 2014. godine čuveni glumac oboleo je od raka prostate. U februaru je operisan, a početkom juna usledile su komplikacije sa bešikom.

Nikola Simić preminuo je 9. novembra 2014. godine, devet meseci nakon operacije, u 80. godini života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.