U OVO SREDSTVO SE SVI KUNU JER SPREČAVA OPADANJE KOSE: Muškarci ga stavljaju čak i na BRADU, morate ga nabaviti
Opadanje kose, Foto: Profimedia

SPAS ZA KOSU

U OVO SREDSTVO SE SVI KUNU JER SPREČAVA OPADANJE KOSE: Muškarci ga stavljaju čak i na BRADU, morate ga nabaviti

Ako vam opada kosa, ili se borite sa rastom trepavica, obrva ili brade ovo je spas za vas! Ovo ulje će vam preporoditi sve dlake!

Objavljeno:

Upotreba ricinusovog ulja je višestruka. Najčešće se koristi za rast trepavica, obrva, kose ili brade. Evo i saveta kada i kako ga je najbolje koristiti u te svrhe:

Ricinusovo ulje je lekovito i njega često možete pronaći kao sastavni deo kozmetičkih preparata. Nalazi svoju primenu i u nezi lica, noktiju i kože.

Sve popularnije je i među mlađim muškarcima – milenijalcima. Oni koriste ricinusovo ulje za rast brade i rezultati su više nego dobri. Naročito je efektno kada se se castor ulje kombinuje sa jojobom.

NANOŠENJE RICINUSOVOG ULJA NA KOSU

Ako se pitate kako se stavlja ricinusovo ulje na kosu, ne sekirajte se to uopšte nije teško niti komplikovano. Pre samog nanošenja naša preporuka je da obučete neku staru majicu ili stariji duks. Kosa bi vam trebala biti vlažna.

Sipajte ricinusovo ulje u posudu u koju možete da umočite četkicu ili prste. Najbolje bi bilo da ulje ricinusa prstima utrljate u teme, kako bi doprlo skroz do korena kose.

Teme masirajte kružnim pokretima, slično kao i kad perete kosu. Na taj način će se pojačati cirkulacija kože glave, a ricinusovo ulje za kosu će fino se upije. Potom pređite na krajeve kose.

Ricinusovo ulje
foto: Profimedia

RICINUSOVO ULJE ZA TREPAVICE I OBRVE

Upotrebom castor ulja ubrzavate rast trepavica i obrva, tako što stimulišete rast dlaka.

Ovaj domaći serum za rast obrva i trepavica preporučuju mnoge kozmetičarke. Njegov hemijski sastav sprečava lomljenje dlaka koje se nalaze na trepavicama.

RICINUSOVO ULJE ZA BRADU

Nanosite ga na kožu ispod brade, pred spavanje, ali ne samo na dlake jer tako nema efekta. Dobro utrljajte pod kožu i pustite da odstoji celu noć. Tretman sprovodite svaki dan. A kad dođe do napretka primenjujte jednom sedmično.

A ovde pogledajte šta Zorana Mihajlović kaže o botoksu:

03:57

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ne idem na botoks, istina je da mi dolazi šminkerka u pet ujutro

(Espreso/Dijeta meseceve mene)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.