ŽULJAJU VAS PATIKE ILI CIPELE? Uz jednostavan trik neće nikad više, sve već imate kod kuće
Cipela na štiklu, Foto: Profimedia

LAKO JE

ŽULJAJU VAS PATIKE ILI CIPELE? Uz jednostavan trik neće nikad više, sve već imate kod kuće

Ako bude potrebe, ponovite postupak još jednom

Objavljeno:

Koja žena ne voli da kupi novi par cipela? Neke toliko da će ukoliko u prodavnici nema njihovog broja kupiti i cipelu koja je malo tesna i neudobna, ubeđene da će se obuća vremenom opustiti i razgaziti.

Ali to često nije slučaj pa čak i kada govorimo o najudobnijem paru novih kvalitetnih patika, retko koji će prvi dan proći bez žuljeva.

Lako bismo izdržali taj jedan dan, da nije peckanja i bola na palcu, malom prstu ili peti koji će nas pratiti narednih nekoliko dana i iritirati čak i ako obujemo stari par već razgažene obuće.

Ali, uz malu pomoć fena, najomraženiji problem sa obućom je prošlost, piše Novi.ba.

Da biste razgazili novu obuću i sprečili pojavu žuljeva treba vam svega nekoliko minuta, kod kuće. Obujte čarape, a zatim i novi par obuće. Uključite fen i usmerite topli vazduh ka problematičnim mestima, tako da se ti delovi obuće zagreju.

Isključite fen i ostanite u cipelama dok se u potpunosti ne ohlade. Materijal će se raširiti taman toliko da ne pravi žuljeve, i postaće mekši i fleksibilniji.

Ako bude potrebe, ponovite postupak još jednom, mada oni koji su probali kažu da uspeva iz prve.

Bonus video

00:06

ANASTASIJA SE TOP SREDILA ZA IZLAZAK! Ražnatovićeva dominira u gradu, izgleda kao MODEL, a u CIPELE joj svi gledaju! (VIDEO)

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.