PITA SA PEČURKAMA BEZ KORA STVORENA ZA SVAKOGA: Kada je probate ZABORAVIĆETE SVE OSTALE
Pita, Foto: Coolinarska Printscreen

recept

PITA SA PEČURKAMA BEZ KORA STVORENA ZA SVAKOGA: Kada je probate ZABORAVIĆETE SVE OSTALE

Kad se izdinsta, smesu ostaviti da se ohladi

Objavljeno:

Domaćice se svakog dana hvataju za glavu zbog toga što ne znaju šta da skuvaju. Tu smo da vam pomognemo pa zato predlažemo ovo ukusno i zasitno jelo.

Sastojci:

300 g šampinjona

glavica crnog luka

Pita sa pečurkama
foto: Printscreen/Youtube/ Lako je kuvati

4 jajeta

10 kašika brašna

2,5 dcl kisele pavlake

peršun

prašak za pecivo

ulje

malo aleve paprike

so i biber

Priprema:

pita
foto: You Tube Fairytale Kitchen with Annie Printscreen

1. Sitno iseckani luk propržiti na ulju, dodati na listiće sitno seckane šampinjone, posoliti, pobiberiti i dodati alevu papriku. Kad se izdinsta, smesu ostaviti da se ohladi.

2. U ohlađene šampinjone dodati masu od umućenih jaja, pavlake i brašna, sitno seckanog peršuna i jedne kesice praška za pecivo.

3. Dobijenu masu sipati u prethodno pouljen pleh i peći na 175 stepeni oko 40 minuta.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.