OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA BORE TODOROVIĆA: Radi se o njegovom UNUKU, DA VAM SRCE PUKNE
Bora Todorović, Foto: Dragan Kadić

otkrivamo

OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA BORE TODOROVIĆA: Radi se o njegovom UNUKU, DA VAM SRCE PUKNE

Proslavljeni glumac je kupovao na Kalenić pijaci vruće lepinje

Objavljeno:

Bez obzira da li ga pamtite kao Pika, Đenku ili Jakovljevića, Bora Todorović je sigurno glumac koji je obležio vaše detinjstvo i mladost, a njegove replike se i dalje sa istim žarom citiraju. Tokom karijere duge skoro šest decenija, igrao je u više od stotinu filmova, tv serija i pozorišnih predstava, a dobitnik je najznačajnijih glumačkih nagrada: Nagrade "Pavle Vuisić" i "Dobričin prsten". Dorćolac, pasionirani navijač Partizana, na sceni i ispred kamere uvek je davao sve od sebe. A kada bi kamere stale, svetla se ugasila i publika napustila salu, iza maske je ostajao samo običan čovek, koji je voleo kafanu i uživao u svim čarima boemskog života, smehu i ljubavi.

Sada je otkriveno i koja je bila njegova poslednja želja.

- Bora je godinama priželjkivao da postane deda i to se desilo u maju, kad je njegov sin Srđan dobio dete. Bio je presrećan zbog rođenja unuka i svaki dan ga je obilazio. Pre nekoliko dana sedeo je s prijateljima u jednom kafiću na Bulevaru revolucije i priznao im da se oseća loše. Rekao je da bi mu na samrti poslednja želja bila da još jednom zagrli unuka - pričao je ranije Borin komšija.

- Srđan je potpuno drugi čovek otkad je postao otac. Beba je lepa, odmah smo je zavoleli - govorio je Bora.

Bora Todorović
foto: Printscreen/Youtube/KlasikTV

Proslavljeni glumac je kupovao na Kalenić pijaci vruće lepinje.

- Puštaju me preko reda i gazda je naredio radnicima da ne smeju da mi naplate jer će dobiti otkaz. Lekar mi je savetovao da testo izbacim iz ishrane, ali ne mogu baš tog zadovoljstva da se lišim - govorio je pre smrti Todorović.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.