OBRATITE PAŽNJU
PROFESIONALNI KUVARI OTKRILI CAKU NAJBOLJEG PIRE KROMPIRA: Nećete verovati U ČEMU JE TAJNA
Krompir ocedite i izgnječite, umešajte mleko i začinite solju, biberom i muškatnim oraščićem. Umešajte mešavinu luka, pavlake i začinskog bilja. Pire krompir poslužite uz meso ili ribu
Kuvari su podelili da se tajna savršenog pire krompira krije u biljnim začinima.
Sastojci:
800 g krompira
1 glavica crnog luka
1 kašika maslinovog ulja
2 kašike seckanog svežeg bilja
muškatni oraščić
50 ml pavlake za kuvanje
100 ml mleka
1 kašika putera
Priprema:
Krompir oljuštite i kuvajte u slanoj vodi oko 20 minuta. Luk oljuštite i iseckajte i propržite na zagrejanom ulju. Pomešajte začinsko bilje, so, biber, muškatni oraščić i kremu. Zagrejte mleko sa puterom.
Krompir ocedite i izgnječite, umešajte mleko i začinite solju, biberom i muškatnim oraščićem. Umešajte mešavinu luka, pavlake i začinskog bilja. Pire krompir poslužite uz meso ili ribu.
(Espreso/Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!