STARA BAKINA POSNA SARMA, PRSTE DA POLIŽETE: Domaćice se grabe oko ovog RECEPTA, zapišite ga odmah
sarma, Foto: Bakina kuhinja

preukusno

STARA BAKINA POSNA SARMA, PRSTE DA POLIŽETE: Domaćice se grabe oko ovog RECEPTA, zapišite ga odmah

Napravite preukusan posni ručak

Objavljeno:

Ukoliko postite, onda možete da napravite posnu sarmu sa pirinčem. Još kada uz to dodate proju, imaćete kompletan ručak.

Potrebno je:

Velika glavica crnog luka 1 veća šargarepa 100 gr pirinča 1 veliki krompir 1/2 korena celera začin, ml. paprika tucana ljuta paprika ml. biber ulje 1 glavica belog luka sitno lovorov list 1 glavica kiselog kupusa

Priprema:

Kupus malo oprati, pa odvojuiti listove i skinuti zadebljali korenčić. Na ulju propržiti seckan luk i izrendanu šargarepu. Dodati opran pirinač i na kockice celer i krompir. Ubaciti sve začine, promešati i zavijati sarme. Ređati u zemljan lonac, pa dodati lovorov list i još malo tucane ljute paprike i ulja. Poklopiti i kuvati u rerni oko 2 sata. Predobro ide uz vruću proju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.