preukusno
STARA BAKINA POSNA SARMA, PRSTE DA POLIŽETE: Domaćice se grabe oko ovog RECEPTA, zapišite ga odmah
Napravite preukusan posni ručak
Ukoliko postite, onda možete da napravite posnu sarmu sa pirinčem. Još kada uz to dodate proju, imaćete kompletan ručak.
Potrebno je:
Velika glavica crnog luka 1 veća šargarepa 100 gr pirinča 1 veliki krompir 1/2 korena celera začin, ml. paprika tucana ljuta paprika ml. biber ulje 1 glavica belog luka sitno lovorov list 1 glavica kiselog kupusa
Priprema:
Kupus malo oprati, pa odvojuiti listove i skinuti zadebljali korenčić. Na ulju propržiti seckan luk i izrendanu šargarepu. Dodati opran pirinač i na kockice celer i krompir. Ubaciti sve začine, promešati i zavijati sarme. Ređati u zemljan lonac, pa dodati lovorov list i još malo tucane ljute paprike i ulja. Poklopiti i kuvati u rerni oko 2 sata. Predobro ide uz vruću proju.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!