SJAJNO
SVI SE UTRKUJU DA SPREME PRŽENICE NA ENGLESKI NAČIN: Tvrde da su bolje OD SRPSKIH, evo i zašto
Mnogi tvrde da su bolje od naših, domaćih. Pa, napravite i proverite.
Bolji ukus engleskim prženicama sigurno daje pečenica i kačkavalj. To je razlika između srpskih, ali oba načina su preukusna.
Vi probajte ovaj engleski način.
Sastojci
4 parčeta starog hleba (može i tost hleb)
4 jajeta
4 parčeta pečenice
malo narendanog kačkavalja
Način pripreme
Izvaditi sredinu hleba. Na tiganj sipati ulje i staviti krišku hleba. U rupu na hlebu proliti jaje, sačekati da se zapeče a zatim okrenuti krišku na drugu stranu, staviti parče pečenice i dopeći. Ponoviti proces sa svakim parčetom. Dok je još toplo, po parčićima posuti malo narendanog kačkavalja. Vreme pripreme: 10 minuta
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!