FITNES TRENER JE 30 DANA JEO SAMO PICU, A ONDA JE POKAZAO REZULTAT: Šok šta se desilo njegovom TELU I ZDRAVLJU
Rajan, Foto: Printscreen/ Instagram/ryanjm88

paŽnja

FITNES TRENER JE 30 DANA JEO SAMO PICU, A ONDA JE POKAZAO REZULTAT: Šok šta se desilo njegovom TELU I ZDRAVLJU

Rajan je 30 dana jeo isključivo picu - "Imao sam za cilj da istaknem ne samo gubitak masti u vezi sa unosom i izbacivanjem kalorija, već i to da se ne radi ni o ograničenju", objasnio je on

Objavljeno:

Ranije smo pisali o srpskom jutjuberu Nikoli Vejnoviću koji je pojeo 300 jaja za 10 dana, i svima pokazao rezultat. Međutim, on nije jedini koji je uradio takvo nešto.

Rajan Merser je svaki dan jeo picu samo sa jednim ciljem- da skine što više kilograma.

Naime, Rajan je 30 dana jeo isključivo picu - "Imao sam za cilj da istaknem ne samo gubitak masti u vezi sa unosom i izbacivanjem kalorija, već i to da se ne radi ni o ograničenju", objasnio je on.

Inače, Rajanova ishrana uvek je bila pažljivo planirana, a podrazumevala je zdrav unos proteina i sedam do deset porcija voća i povrća svakog dana. Međutim, rešio je da ishranu svede isključivo na svoju omiljenu hranu - picu. "Pica je definitivno jedan od mojih omiljenih obroka svih vremena, tako da sam uživao da je jedem ceo mesec, iako sam se pobrinuo da imam veliki izbor različitih pica da bih sebi dao neku varijaciju", rekao je.

Budući da pica važi za jednu od najnezdravijih namirnica koje se strogo zabrabnjuju osobama koje žele da smršaju, Rajan je želeo da pokaže suprotno. Dakle, imao je za cilj da jedući picu postane mršaviji, a u tome je i uspeo.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.