OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI PARTNERI ZA CEO ŽIVOT: Žene priželjkuju BRAK SA NJIMA, a RAZLOG JE NEVIĐEN
Venčanje, Foto: Profimedia

astro

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI PARTNERI ZA CEO ŽIVOT: Žene priželjkuju BRAK SA NJIMA, a RAZLOG JE NEVIĐEN

Uvek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje

Objavljeno:

Kada tražite partnera za ceo život s najboljim osobinama, od koristi vam može biti i astrologija pa možete prema horoskopskom znaku pronaći koja je osoba najbolja za nas.

Žene žele pouzdanog, odanog i predanog partnera, ali nisu svi znaci takvi u braku. Ova četiriznaka Zodijaka poseduju osobine koje ih čine savršenim partnerom, piše Pinkvilla.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Bik

Bik je pouzdan, iskren i romantičan u srcu i zna kako da njegova žena uz njega bude srećna i voljena. Uvek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje. Držaće vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Lav

Lav je izuzetno odan i ima dubok osećaj razumevanja i voli da obasipa svoju partnerku pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene brojnim poklonima, ​​vodeći ih u kupovinu ili planirajući zajedničko putovanje. Izuzetno podržavaju svoje partnerke.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Rak

S Rakovima je izuzetno lepo provoditi vrijeme, a vole sve u vezi s ljubavi. Emotivni su i osećajni. Vole da svoju partnerku obasipaju ljubavlju i kvalitetno provoditi vreme s njom. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihova partnerka bude srećna.

Riba

Muškarac u znaku Ribe voli da ugađa i da usreći druge. Svakom prilikom koristi da svoju suprugu učini srećnom i voljenom. Pobrinuće se da zaista bude tu za nju kao stub snage i podrške. Voli da bude rame za plakanje svojoj partnerki i voljenim osobama.

(Espreso/Pinkvilla)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.