OVO DORUČKUJE NINA SENIČAR SVAKO JUTRO: Zbog toga nema "NAPADE GLADI" i na slikama je kao DVA AVIONA (FOTO)
Nina Senčar, Foto: Prinstcreen/RTS

OTKRIVAMO

OVO DORUČKUJE NINA SENIČAR SVAKO JUTRO: Zbog toga nema "NAPADE GLADI" i na slikama je kao DVA AVIONA (FOTO)

Nina se pridržava strogog režima ishrane koji je baziran na svežem voću i povrću, a s vremena na vreme neki ukusan recept podeli sa svojim pratiocima. Jedan od manekenkinih omiljenih obroka sa kojima započinje dan je smuti koji se brzo i jednostavno priprema

Objavljeno:

Za supermodela koji je osvojio svetske modne piste savršena figura je nešo što se podrazumeva. Čak i kada je postala majka, Nina Seničar brzinom svetlosti vratila se na stari konfekcijski broj, a za to se može zahvaliti jednim delom genetici, a drugim zdravoj ishrani.

Nina se pridržava strogog režima ishrane koji je baziran na svežem voću i povrću, a s vremena na vreme neki ukusan recept podeli sa svojim pratiocima. Jedan od manekenkinih omiljenih obroka sa kojima započinje dan je smuti koji se brzo i jednostavno priprema.

Za doručak supermodela će vam biti potrebno:

1 / 5 Foto: EPA/ Nina Prommer

- zamrznut spanać - 1/4 banane - 2 zamrznute jagode ili šaka borovnica - 1/2 avokada - nezaslađeno bademovo mleko - kakao prah - čokoladni protein - kolagen

- Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim "pravu" hranu - ribu, jaja, povrće, voće... Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi - ispričala je jednom prilikom Nina.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.