NOVČANI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Samo 1 znaku će se NOVČANIK PRELIVATI
Horoskop, Foto: Profimedia

horoskop

NOVČANI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Samo 1 znaku će se NOVČANIK PRELIVATI

Jedan znak posebno će doživeti napredak i ekspanziju kakvi su mu potrebni

Objavljeno:

Nova godina znači i nove početke za neke od horoskopskih znakova. Kako vreme prolazi jedan znak će doživeti poptuni "procvat".

Astrolozi najvljuju da znak Bika očekuje izvanredna promena i napredak jer će, iako vrlo tvrdoglavi, konačno shavtiti šta je potrebno za ličnu sreću.

Bikovima će čitava godina biti ispunjena uzbuđenjima, a druga polovina 2023. za njih označava početak novog i uzbudljivog životnog poglavlja. Zvezde će ih podstaći da prihvate potpunu životnu transformaciju i budu spremni na preuzimanje proračunatih rizika kako bi što bolje iskoristili ukazane prilike.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Kada Jupiter uđe u Bika 16. maja, tada za njih započinje ciklus sreće, otpornosti i snage. Mladi Mesec u Biku 19. maja označiće prekretnicu i tada bi se trebali usmeriti na ostvarenje planova i ambicija. Kada 28. oktobra nebo obasja pun Mesec u znaku Bika, počeće da žanju seme koje su posejali u maju, a rezultat će premašiti njihova očekivanja, piše Index.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Bikovi ove godine mogu očekivati neočekivano, a uz naklonjene aspekte doživeće povoljne promene na svim područjima. Njihov će život procvetati pa će konačno shvatiti zbog čega su morali toliko da se bore poslednjih godina.

(Esperso/ Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media