STIŽE NAM PUN MESEC U LAVU I NAGLE PROMENE: Vrtoglav zaplet života OVIH ZNAKOVA, evo šta vas očekuje
Pun mesec, Foto: Profimedia

oprez

STIŽE NAM PUN MESEC U LAVU I NAGLE PROMENE: Vrtoglav zaplet života OVIH ZNAKOVA, evo šta vas očekuje

Pred nama je još jedan važan astrološki aspekat

Objavljeno:

Pun mesec u Lavu stiže 5. februara 2023. godine i, prema mišljenju astrologa, donosi mnoge promene na skoro svim planovima. Pod uticajem snažnih emocija mnogi horoskopski znakovi imaće potrebu da donesu prelomne odluke jer jednostavno ne mogu više da nastave po starom.

Pun mesec u Lavu dozvoljava nam da se oslobodimo tereta iz prošlosti i krenemo napred, ali ujedno pruža priliku da javno istupimo i borimo se za svoje ciljeve.

Kako kažu astrolozi, svi će osetiti ovaj astrološki aspekt, a vi pročitajte šta očekuje vas.

OVAN

Kod osoba koje se rođene u znaku Ovna, pun mesec se događa u petom polju ljubavi dece, sport i zabave, pa će sva događanja ići u tom smeru. Neki će se zaljubiti, a drugi će uživati u lepim porodičnim trenucima.

BIK

Kod vas je ovaj pun mesec je u četvrtom polju doma i porodice, pa će pojedini imati određene porodične probleme. Neki će razmišljati o selidbi i o novim nekretninama.

RAK

Pun mesec u Lavu se nalazi u vašem drugom polju finansija. Neki Rakovi će tražiti da im se vrate pare, a drugi će morati da vrate novac koji duguju. Savet je da svakako budete oprezni s novcem.

LAV

Lavovi će u ovom periodu dobiti potrebu i snagu da baš sve promene iz korena. Kod vas je pun mesec i svi Lavovi bi trebalo da budu oprezni nekoliko dana pre i posle ovog aspekta.

DEVICA

Kod vas je pun mesec u dvanaestom polju, što pokreće vašu psihu i emocije. Moguće je da će ovaj aspekt sve izbaciti na površinu, čak i neke prikrivene emocije za koje niste znali da postoje unutar vas.

BLIZANCI

Blizancima je pun mesec u trećem polju komunikacije, putovanja, dogovora i pregovora. Moguće je da ćete imati manje trzavice na poslu sa nadređenima. Potrebno je da budete oprezni i da ne donosite ishitrene odluke niti zaključke.

VAGA

Vama se ovaj pun mesec događa u polju prijatelja, pa tu možete očekivati promene. U ovom periodu ćete upoznati nove osobe, ali postoji mogućnost da shvatite ko vam je zapravo prijatelj, a ko to nije.

ŠKORPIJA

Kada je reč o Škorpijama, njima se pun mesec događa u polju karijere, gde ih može pokrenuti da naprave određene promene. Potrebno je da izbegavate svađe i rasprave, jer nećete u ovom periodu naći najbolje rešenje.

STRELAC

Kod vas je ovaj pun mesec u devetom polju, pa ćete intezivnije razmišljati o putovanjima, filozofiji života i nekim novim stvarima. Energija ovog meseca će vam doneti nove preokrete.

JARAC

Mesec je u vašem osmom polju transformacije i investicija. Bitno je da budete strpljivi , da ne donosite nagle i ishitrene odluke. Sve će se pokrenuti već od sredine meseca i sve će biti u najboljem redu.

VODOLIJA

Vama je pun mesec u sedmom polju partnerskih odnosa, pa ako imate partnera ili ste u braku, postoji mogućnost da se stvori tenzija i kriza s partnerom. Partner može imati pritužbe da mu ne posvećujete dovoljno pažnje, pa se potrudite da izgladite odnose.

RIBE

Pun mesec u Lavu se nalazi u vašem šestom polju posla, svakodnevnog života i zdravlja, pa ako se emotivno ne osećate dobro, to bi moglo da utiče na vaše zdravlje. Bilo bi dobro da ne donosite velike odluke kada je posao u pitanju ili svakodnevni život, jer će tenzija brzo proći, a vi možete napraviti greške koje ćete teško popraviti, piše "Atma".

(Espreso/Atma)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.