SVE ŽENE 1 STVAR DRŽE U TORBI I NESVESNO PRIVLAČE SIROMAŠTVO: Odmah se otarasite TOGA, ako ne želite BEDU
Torba, Foto: Printscreen/TikTok/marthainfused

poslušajte

SVE ŽENE 1 STVAR DRŽE U TORBI I NESVESNO PRIVLAČE SIROMAŠTVO: Odmah se otarasite TOGA, ako ne želite BEDU

Malo ko zna da iz nje nešto treba da se izbaci jer donosi nesreću

Objavljeno: 19:37h

Znamo da žene u svojim torbama pored osnovnih stvari nose i razne druge nepotrebne predmete.

Malo ko zna da iz nje nešto treba da se izbaci jer donosi nesreću.

Savet koji bi trebalo svi da zapamte.

Žena, Torba
foto: Profimedia

Zavirite u svoju torbu. Šta se nalazi u njoj? Feng šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne treba nositi u torbi.

Morate da izbacite sve nepotrebno, jer to privlači prepreke na životnom putu. Nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos. Sve što vam više nije potrebno izbacite iz torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Veruje se da će vam red doneti olakšano donošenje odluka.

Razbacan novac nikako ne treba držati u torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Takođe, mnogi ljudi nose u torbi stare račune. To vas vraća u prošlost, privlači opterećenje i nedostatak novca. Ovo označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.

Torba mora biti čvrsta – ovo je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena,visoko kvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem. Simbol je finansijskog blagostanja.

Tegla, Novac, Novčići
foto: Profimedia

Feng šui stručnjaci takođe ističu da torba ne sme da bude preteška, jer to simbolizuje brige i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu, jer se veruje da to privlači siromaštvo. Potrebno je svuda i u svemu postaviti urednost, mir, sklad i čistotu, pa se postarajte da vaša torba bude sređena i organizovana.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media