OVO NOSITE U TORBI I ŠTITIĆE VAS OD NESREĆE I DONEĆE VAM IZOBILJE: Odmah ga stavite kod sebe
Torba, Foto: Zorana Jevtić

SJAJAN SAVET

OVO NOSITE U TORBI I ŠTITIĆE VAS OD NESREĆE I DONEĆE VAM IZOBILJE: Odmah ga stavite kod sebe

Većina ljudi je manje ili više sujeverna, i mnogi imaju svoje srećne amajlije od kojih se ne odvajaju.

Objavljeno:

To može da bude bilo šta, od ogrlice do novčića koji donosi sreću. A već vekovima se pozitivna svojstva pripisuju raznim kristalima.

Ametist je jedan od najpoznatijih minerala, a od davnina je poznat kao kristal koji ima moćna lekovita svojstva.

Prirodno sredstvo za smirenje: Ametist ima moć da oslobodi od stresa, smiri razdražljivost, bes, da otera strah i anksioznost I spreči nagle promene raspoloženja.

Isceljuje: Ovaj dragi kamen ima izuzetnu moć isceljenja i čišćenja. To čini tako što pospešuje našu intuciju, tera strahove i brige, utiče na jačanje psihe.

Povećava koncentraciju i trezvenost: ametist stimuliše um, pomaže nam da se fokusiramo na svoje zadatke, na učenje, ali kada nam je to potrebno, deluje umirujuće.

Pomaže kod nesanice: Sa ametistom ispod jastuka možete računati da ćete brže utonuti u san i da će on biti čvest I dug, kako biste okrepili telo i duh. Ametist nam pomaže da se bolje povežemo sa nesvesnim, sa svojim snovima.

Najpopularniji način je nošenje nakita od ametista- privesci, prstenje, narukvice. Svima onima koji je neophodna smirenostu dijalogu, bilo da su u pitanju poslovni pregovori ili politički, mogu da nose amtist kako bi im olakšao vođenje debata, darovao smirenost, doprineo boljem rasuđivanju. Ametist može pomoći i svima koji se bave ulaganjima da razumnije raspolažu novcem i da trezveno donose odluke jer je ovaj dragi kamen simbol sreće i prosperiteta. Osim toga, tamnije kamenje ametista se koristi kao talisman za kreativnu umetnost- nose ga umetnici, pesnici, pronalazači, slikari… . Sa ametistom se može meditirati, jer smiruje um i oslobađa od stresa, a možete da držati i na stolu u kancelariji ili kod kuće kao dekoracijui simbol prosperiteta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.