UZMITE LIMUN I STAVITE GA U ČARAPU: Pomaže kod PROBLEMA koji najviše MUČI ŽENE
Limun, Foto: Profimedia

evo šta će se desiti

UZMITE LIMUN I STAVITE GA U ČARAPU: Pomaže kod PROBLEMA koji najviše MUČI ŽENE

Najbolje rešenje je da se okrenete onome što već imate u kući

Objavljeno:

Trik koji zvuči ovoliko ludo mora da je dobar, zar ne? Ispucale pete nakon duge zime verovatno su jedna od najgorih stvari pre sezone letnjih sandala i otvorenih stopala.

Kreme, pilinzi, trljanje kamenom i ostali trikovi često zahtevaju mnogo truda, upornosti i para, a dešava se da ne daju nikakve rezultate.

Limun
foto: Profimedia

Zato je najbolje rešenje da se okrenete onome što već imate u kući – limunu!

Za početak odaberite limun koji je dovoljno veliki da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog soka sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati kora.

Potrudite se da iscedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom i vlažna.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. U početku će vam biti malo čudan osećaj, ali ubrzo ćete se navići.

Stopala
foto: Profimedia

Kad ste pozicionirali limun tako da prekrije najgrublje delove, obujte čarape tako da sve stoji na mestu. Sok iz limuna će delovati kao hemijski piling i odstraniće svu suvu, ispucalu kožu.

Potrebno je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a optimalno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa polutkama limuna na petama prilično komplikovano.

Možda vam ovo deluje kao još jedan trik koji ničemu ne služi – i mi smo se tako osećali – ali rezultati su zaista iznenađujući.

Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi ispucali delovi nestaju i nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.