SAMO JEDAN ZNAK HOROSKOPA JE SAVRŠEN ZA SVE: Nikad ne biste pomislili da je o NJEMU REČ
Astrologija, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

SAMO JEDAN ZNAK HOROSKOPA JE SAVRŠEN ZA SVE: Nikad ne biste pomislili da je o NJEMU REČ

Kao partneri vrlo su brižni i odani, uvek pronalaze način kako da budu uz one koje vole.

Objavljeno: 10:44h

Kompatibilnost među horoskopskim znakovima najčešće je pitanje koje klijenti postavljaju astrolozima. Postoje dobre i manje dobre kombinacije horoskopskih znakova li ima samo jedan koji odgovara svima.

U pitanju je Vodolija koja je potpuno nezavisna u svim aspektima svog života od posla do ljubavi. Potpuno su drugačiji od svih i često idu ispred svog vremena pa ih ljudi najčešće ne razumeju. Kao partneri vrlo su brižni i odani, uvek pronalaze način kako da budu uz one koje vole.

Donosimo vam 5 razloga zašto su Vodolije po svojim osobinama najbolji partneri svakom znaku Zodijaka.

1. Pametni su

Pripadnici znaka Vodolije su izuzetno pametni. Nije u pitanju konvencionalna inteligencija ali je činjenica da među naučnicima i izumiteljima ima najviše Vodolija. Vrlo su znatiželjni i kad nešto probudi njihovo interesovanje neće se zaustaviti sve dok ne istraže svaki aspekt onoga što ih zanima. Njihova žeđ za znanjem čini ih savršenim partnerom jer vam nikada neće ponestati tema za razgovor. Sa istom strašću istražuju i različite aspekte seksualnosti pa vam s njima u krevetu nikad neće biti dosadno.

2. Izbegavaju konflikte

Oni su uvek neutralni iako imaju snažan osećaj za poštenje i poštovanje želja drugih. Nisu svađalice po prirodi pa će konflikt izbegavati po svaku cenu. U stanju su da se stave na mesto drugoga pa su i odlični posrednici u sukobima a opet nisu nametljivi. Oni nemaju vremena za gluposti i besmislene rasprave koje nigde ne vode. Uvek će otvoreno reći šta im smeta pa s njima nema igrica i uvek ćete znati na čemu ste.

3. Nezavisni su

Nezavisnost je njihovo drugo ime i svako treba da ima barem jednu Vodoliju u svom životu a njima nije potreban niko. Njihova nezavisnost se može uočiti u svim aspektima života, od toga s kim se druže, s kim izlaze pa do karijere i biranja partnera za ljubavni odnos. Spremni su da ulože veliki trud u vezu jer su svesni da jedino tako mogu imati kvalitetan partnerski odnos. U ljubavi sa Vodolijom samo vodite račina da ne ugrozite njihovu nezavisnost jer će tada otići. Sve dok nisu pod bilo kakvom vrstom pritiska dobrovoljno ostaju u vezi i učiniće sve da ona uspe.

4. Praktični su

Vodolije su po prirodi vrlo praktične i racionalne pa kao takvi mogu biti odlična protivteža partneru. Nisu skloni preterivanju bez obzira da li je u pitanju hrana, piće ili trošenje novca i tačno znaju gde su granice. Oni su glas razuma koji će vam na nežan način šapnuti na uvo kad u bilo čemu preterate.

5. Deluju umirujuće

Vodolije imaju moć da uvek kažu prave stvari i na taj način umire partnera. Sama njihova pojava deluje umirujuće a svakom problemu pristupaju sa dozom humora što dodatno opušta partnera. Razgovor s njima je uvek lak, ulivaju poverenje i bez problema će popraviti vaš dan ili rešiti emocionalne probleme s kojima se možda borite.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.