POPIJTE ČAŠU VODU PRE SVAKOG JELA: Zbog ČUDA koje će se tad desiti PONAVLJAĆETE NON STOP
Ilustracija, Foto: Printscreen / Youtube / Cam25Zoo

OBRATITE PAŽNJU

POPIJTE ČAŠU VODU PRE SVAKOG JELA: Zbog ČUDA koje će se tad desiti PONAVLJAĆETE NON STOP

Popijte čašu vode pre svakog obroka: to će vam pomoći da se brže osećate sitima. A ako u vodu dodate malo limuna, to će ubrzati proces mršavljenja

Objavljeno: 10:27h

Gubitak težine nije lak zadatak. „Dijeta, vežbanje i očuvanje zdravlja u tom procesu ponekad mogu izgledati nemoguće“, kaže poznati dijetetičar Ronald Smit.

Ali kako je otkrio, postoji mnogo načina da se lakše dođe do cilja, otkrio je 5 tajni, a što je najbolje od svega, ne oduzimaju mnogo vremena i novca.

1 Pijte vodu

Popijte čašu vode pre svakog obroka: to će vam pomoći da se brže osećate sitima. A ako u vodu dodate malo limuna, to će ubrzati proces mršavljenja.

2 Jedite 80% obroka

Jedite samo 80% obroka. Istraživanja pokazuju da su najzdraviji ljudi na svetu oni koji jedu tek toliko da budu siti.

3 Ne preskačite doručak

Jelo, Glad, Hrana, Obrok, Večera, Doručak, Dijeta, Mršavljenje, Gojenje
foto: Profimedia

Ako ne doručkujete sada je pravo vreme da preispitate ovu naviku. Kada ujutru predugo čekate, vaše telo će preći u režim gladovanja i sve dodatne kalorije skladištiti u obliku masti umesto da ih sagoreva za energiju.

4 Jedite jabuke

Jabuka dnevno i doktor van kuće. A pored brojnih zdravstvenih prednosti, jabuke pomažu i u gubitku kilograma. Zamenite desert sa njim.

5 Koristite manje tanjire

Koristite malo psihologije tokom obroka, poslužite hranu na manjim tanjirima da izgleda kao da vam je obrok prevelik i koristite tanjire tamnije boje, neki psiholozi tvrde da to smanjuje apetit.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.