NAJGORE SVEKRVE RAĐAJU SE U OVA 4 ZNAKA: Nijedna nije dobra za njihovog sina!
Svekrva, Foto: Profimedia

nepodnošljive

NAJGORE SVEKRVE RAĐAJU SE U OVA 4 ZNAKA: Nijedna nije dobra za njihovog sina!

Njeno ponašanje se može pogoršati jer bi mogla da uživa u napetosti između njenog deteta i partnera

Objavljeno:

Horoskop tvrdi da postoje karakteristike koje od određenih znakova čine zaista nepodnošljive svekrve, a među njima su ova četiri znaka.

Strelac

Žena Strelac može biti bezobrazna kada se oseća nesigurno. Dakle, ako vam je tašta ili svekrva Strelac, može izazivati probleme u vašem braku. Dajte joj malo ljubavi i gledajte kako se toksično ponašanje menja. A ako je zanemarite, pazite!

Njeno ponašanje se može pogoršati jer bi mogla da uživa u napetosti između njenog deteta i partnera. Ona će vaše sukobe tretirati kao svoju pobedu odnosno ljubav svog sina prema njoj što je apsolutni nonsens na koji ne smere nasedati. Budite pažljivi prema njoj i nikada nećete imati problem.

Svekrva
foto: Profimedia

Jarac

Iako jarčevi nisu otvoreno agresivni, istina je da oni uživaju u svađama i trzavicama. Od svekrve Jarca ne očekujete da će ikada stati na vašu stranu, da će vas ikada zaštititi ili biti oslonac.

Žene Jarčevi su opsednute ljubavlju svojih sinova prema njima i teško će se odupreti takmičenju sa svekrvom. Upecate li se u ovu igri, izgubili ste u strartu jer jednostavno, u pitanju su sasvim suprotne vrste ljubavi.

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do durenja satima, to su Ribe. Sa druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak i ne stvara probleme osim ako ih ne isprovocirate. Dakle, ako vam je svekrva ili tašta u ovom horoskopskom znaku i pravi probleme, verovatno se oseća omalovaženo.

Njenu naklonost ćete zadobiti sitnim znacima pažnje i vremenom koje ćete posvetiti njenom mišljenju. Suštinski, ona može biti sasvim bezopasna.

Svekrva, Snaja, Žene, Pismo
foto: Profimedia

Lav

Majke u ovom horoskopskom znaku žele svu pažnju svoje dece samo za sebe. Tako da ako vam je svekrva ili tašta Lav, i vidi da provodite puno vremena sa partnerom, verovatno je ljubomorna.

U takvim slučajevima neke Lavice su u stanju da izazivaju sukobe u braku svoje dece a kako pričamo o Lavu, to ne govorimo o razmiricama i debatama već o ozbiljnim svađama. U slučaju da vam je svekrva Lavica, najbolje je držati se na što većoj distanci.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.