DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Ribe da povedu računa o ZDRAVLJU, Devicama situacija u kući veoma NAPETA!
Horoskop (ilustracija), Foto: Profimedia

astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. JANUAR: Ribe da povedu računa o ZDRAVLJU, Devicama situacija u kući veoma NAPETA!

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Objavljeno:

Ovan

Posvetite se svojim poslovnim planovima posebno kada je u pitanju sastanak koji treba da bude tokom narednih desetak dana. Merkur poručuje da će vam to biti izuzetno važan sastanak.

Bik

Današnji dan iskoristite da se pozabavite se sobom. Mnogo je važnije da budete iznutra mirni nego da spolja delujete lepo i uskladjeno. Situacija u krugu porodice je veoma dramatična.

Blizanci

Do kraja dana budite spremni na sukob sa jednim članom porodice ako ne uspete da rešite stvar mirnim putem. Probajte da se dobro organizujete kada su u pitanju novčani izdaci.

Rak

Emotivno stanje vašeg partnera je veoma zahtevno i potrebno je da se posvetite ljubavnim odnosima malo drugačije. Najvažnija je taktika ali u svakom smislu i iskrenost.

Lav

Ovo je savršen trenutak da se posvetite sebi i svojim sposobnostima posebno kada je u pitanju vaša kreativna strana. Ljubavni odnos je veoma komplikovan i nemate snage da ga rešavate.

Devica

Situacija u kući je veoma napeta zahvaljujući vašoj potrebe da sve kažete u lice. Pokušajte da se dobro organizuje te kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer on očekuje od vas maksimalnu podršku.

Vaga

Budite otvoreni i iskreni maksimalno jer od toga zavisi vaša pozicija u poslovnom smislu. Do kraja dana stižu povoljne vesti u vezi vaših poslovnih planova sa inostranstvom.

Škorpija

Previše ste sebi da li prostora a zapostavili ste partnerski odnos. Do kraja dana pokušajte da se posvetite sebi i svom zdravlju. Najvažnije je da redovno se hranite.

Strelac

Mesec aktivira vaše polje porodičnih odnosa i to vam jako smeta. Najvažnija vam je lična sloboda i od toga ne odustajete do kraja dana. Posvetite se svojim planovima posebno kad je u pitanju novac.

Jarac

Do kraja dana je najvažnije da se okrenete svojim planovima i da gledate svoj interes kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Do sada ste uvek bili drugima na usluzi. Glavobolja.

Vodolija

Situacija u kući je veoma stabilna zahvaljujući vašoj snazi i mentalnoj stabilnosti. Osoba u znaku Lava želi sa vama da porazgovara ali vi to odbijate. Smatrate da tu nema šta da se kaže posebno kada su u pitanju emocije..

Ribe

Do kraja dana povedite računa o svom zdravlju posebno kada je u pitanju kičma i pritisak. Imaćete zanimljiv poziv iz inostranstva što se tiče vaših poslovnih saradnika. Osoba u znaku Jarca nešto vas laže.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.