OVO SU NAJNESREĆNIJI DANI SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA U 2023. GODINI: Unapred se spremite za dramu!
Tuga, Foto: Profimedia

upozorenje

OVO SU NAJNESREĆNIJI DANI SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA U 2023. GODINI: Unapred se spremite za dramu!

Ali imajte na umu da uprkos nekim teškim kosmičkim tranzitima, ove godine imate mnogo čemu da se radujete

Objavljeno:

Bez obzira na to šta se dešava u svemiru 2023., malo upozorenje je uvek dobro došlo.

Kako svaka planeta u astrologiji ima drugačiju energiju, tako da su neke od njih druželjubivije od drugih, a astrologija može da nam pomogne i da nas provede kroz turbulentna vremena savetima kada je najbolje da delujemo, a kada treba da stanemo i razmislimo.

Tako su i poznati najnesrećniji dan u 2023. za vaš horoskopski znak, ali i kako da se što bolje pripremite za zvezdanu dramu. Ali imajte na umu da uprkos nekim teškim kosmičkim tranzitima, ove godine imate mnogo čemu da se radujete.

Briga, Zabrinutost, Tuga, Frustracija, Zamišljenost, Ljudi, Muškarac, Žena
foto: Profimedia

Ovan (21. mart - 19. april)

Najnesrećniji dan: 3. novembar 2023.

Ovog dana možete da naiđete na karmu, i to u oblasti ljubavnih odnosa.

Naime, Venera (planeta ljubavi) se suočava sa Neptunom (planetom beznadežnih romantičara). Konflikti i konfuzija mogu da isplivaju na površinu, a biće pojačani retrogradnim Saturnom.

Na kraju, bićete primorani da vidite kako poricanje može da ometa vaš lični rast. Ovaj period bi mogao da izazove razmišljanje jer ćete morati da uravnotežite opresivne energije, predviđa za Bustle astrolog Desire Robi Antila.

tuga, žena, tužna žena
foto: Profimedia

Bik (20. april - 20. maj)

Najnesrećniji dan: 5. mart 2023.

Sa intenzivnim pomračenjem Meseca u Škorpiji, neprijatne i teške istine u vezi sa vašim odnosima mogle bi da izađu na videlo.

Lakše ćete uočiti loše navike, a to će vas podstaći da sa partnerom donesete veliku odluku.

- Ovo pomračenje bi konačno moglo da zatvori vrata nečemu što je moralo da se završi - kaže Antila. Možda će vam to pokazati da je vreme za nešto novo. Završeci donose nove početke - istakla je ona.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Najnesrećniji dan: 16. maj 2023.

Planeta obilja putuje kroz vašu intenzivnu 12. kuću, podstičući izolaciju i naglašavajući neke od vaših senki. Ovo je dobar je trenutak za razmišljanje, ali budite spremni da se suočite sa stvarima koje ste možda potiskivali.

Krenite u nove poduhvate sa saosećanjem i posvetite se brizi o sopstvenom blagostanju.

- Moraće da se uradi neko veliko zalečenje. Potražite podršku koja vam je potrebna kroz razgovor – dodaje Antila: - Obratite se svojim najmilijima ili terapeutu, važno je samo da možete da razgovarate o svom bolu.

Rak (21. jun - 22. jul)

Najnesrećniji dan: 17. jul 2023.

Nažalost, sudbina bi mogla da bude okrutna prema vama.

Usredsredite se na odbacivanje svake negativnosti koja uništava vaše samopouzdanje i sreću. U redu je da budete sentimentalni, ali ne dozvolite da vas to sputava.

- Ovo bi moglo da donese neke neočekivane obaveze u toj oblasti vašeg života. Napravite granice i držite ih se – kaže Antila: - Da biste se nosili sa izazovnim vremenima, oslonite se na podršku svoje porodice.

Žena, Tuga, Adelin sindrom, Telefon, Mobilni, Zabrinutost
foto: Profimedia

Lav (23. jul - 22. avgust)

Najnesrećniji dan: 29. septembar 2023.

Obratite pažnju na cikluse u vašoj vezi ili ljubavnom životu koje treba prekinuti da biste se u potpunosti uskladili sa svojim najvišim ja.

Venera, planeta ljubavi se postavlja u kvadrat Uran, stvarajući dovoljno prostora za velika iznenađenja za koja možda niste spremni.

Možda ćete morati pažljivije da pogledate svoj ljubavni život jer mu je potrebna ponovna procena.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Najnesrećniji dan: 5. oktobar 2023.

Retrogradna Venera prolazi kroz vašu 12. kuću oslobađanja i podsvest, što znači da ćete početi da razmišljate previše.

Dok će Merkur pokušati da vas fokusira na finansijski aspekt vašeg života, možda ćete se "zaglaviti" pitajući šta zaista cenite. Važno je da izbegnete samoizolaciju u takvim situacijama. Ali bBilo bi dobro da razmislite i da se usredsredite na ono što vas pokreće, ali budite oprezni sa novcem.

- Loša navika koju ste pokušavali da se oslobodite pojaviće se u najgorem obliku i neće vam ostaviti drugog izbora osim da je se odreknete - kaže Antila.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.