jednostavna priprema
DOMAĆI RECEPT ZA PAPRIKE U PAVLACI: Salata koja ide uz gotovo SVAKO JELO, ovako kremaste do sada NISTE PROBALI
Priprema se za nekoliko minuta
Paprike su veoma zastupljene na našim prostorima, a domaćice ih spremaju na bezbroj načina. Najčešće spremaju punjene paprike, ali ih mnogi vole i za doručak, ispržene sa jajima, a i kao zimnica su veoma popularne.
Ukoliko ste ljubitelj parika, onda će vas recept za paprike u pavlaci oduševiti.
Priprema je veoma jednostavna, a ukus će vas oduševiti.
Sastojci:
2 kg paprike, najbolje "somborke"
2 kg pavlake
1 kg krem sira 2 kašike soli
Priprema:
Paprike očistite i operite, pa svaku usolite i spolja i iznutra i ostavite da odstoji tako sat vremena.
Za to vreme u većoj posudi promešajte pavlaku i sir.
Kada su odstojale, paprike ocedite od vode i punite filom.
Dno tegle premažite mešavinom sira i pavlake, pa ređajte paprike.
Ovako pripremljene paprike držite u frižideru najmanje sedam dana pre upotrebe.
(Espreso/telegraf)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!