OVAJ SAKRALNI PREDMET DIJANA ĐOKOVIĆ NE SKIDA SA VRATA: Ljubi ga non stop, evo kakvo MOĆNO ZNAČENJE NOSI
Dijana Đoković, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

OBRATITE PAŽNJ

OVAJ SAKRALNI PREDMET DIJANA ĐOKOVIĆ NE SKIDA SA VRATA: Ljubi ga non stop, evo kakvo MOĆNO ZNAČENJE NOSI

U više navrata do sada mogli smo videti Dijanu kako ljubi ovaj predmet u odsudnim trenucima na teniskom terenu, a nosila ga je i tokom jučerašnjeg meča drugog kola u kojem se Novak mučio sa povredom i nekako prevazišao bol kako bi napredovao dalje

Objavljeno: 11:05h

Podrška našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću nikad je brojnija na aktuelnom Australian Openu, pa su se nakon čak petnaest godina pauze u loži ovog turnira pojavili i njegovi roditelji Dijana i Srđan. Čini se da čitava porodica Đoković želi da pošalje jasnu poruku nakon svega što je Novak prošle godine preživeo u toj zemlji, pa im je sloga na ovom turniru naročito važna. To nam je pružilo priliku da ponovo gledamo Novakovu majku kako uživo navija za svog prvenca, a njeno navijanje za sina karakteristično je u odnosu na sve ostale članove teniserovog boksa po tome što je zabrinuta sve do poslednjeg poena i što teško preživljava svaki odigrani udarac, a čini se da mnogo nade tokom tih trenutaka polaže i u svoju amajliju. To je, po svemu sudeći, lančić Dijane Đoković.

Naime, lančić Dijane Đoković praktično je jedini modni detalj koji Noletova majka ne skida ni u jednoj javnoj prilici pa se pokazuje kao amajlija, a jasno je da se radi o tome ako imamo u vidu da je u pitanju osveštan krstić. U više navrata do sada mogli smo videti Dijanu kako ljubi ovaj predmet u odsudnim trenucima na teniskom terenu, a nosila ga je i tokom jučerašnjeg meča drugog kola u kojem se Novak mučio sa povredom i nekako prevazišao bol kako bi napredovao dalje.

A
foto: Printscreen/Eurosport

Čini se da je lančić Dijane Đoković ponovo učinio svoje, ali Noletova majka ga ne nosi samo kada treba navijati na meču. Ona ovaj sakralni predmet ne skida sa sebe ni u drugim prilikama, a uočen je na Dijani i tokom venčanja njenog najmlađeg sina Đorđa sa izabranicom Saškom. Dijana ne krije da svoje sinove bodri u molitvama koje redovno obavlja, a Novaku je majčina podrška od velikog značaja tokom najvećih sportskih napora.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.