EVO KOJA OSOBA STOJI IZA BRANIMIRA BRSTINE VEĆ 30 GODINA: Ova ŽENA je kao DUH, 3 DECENIJE SE KRIJE OD SVIH (FOTO)
Branimir Brstina, Foto: Dado Đilas

JESTE LI ZNALI

EVO KOJA OSOBA STOJI IZA BRANIMIRA BRSTINE VEĆ 30 GODINA: Ova ŽENA je kao DUH, 3 DECENIJE SE KRIJE OD SVIH (FOTO)

Sin Đuro krenuo je očevim stopama, sa ćerkom se jednom pojavio na nekom kulturnom događaju, a o supruzi, sa kojom je u braku tri decenije, ne zna se apsolutno ništa

Objavljeno:

Mnoge javne ličnosti tvrde da je danas praktično nemoguće sačuvati privatni život, ali je Branimir Brstina ličnim primerom dokazao da je to izvodljivo.

Omiljeni glumac u dugoj i plodonosnoj karijeri retko je davao intervjue, njegove izjave odnosile su se uglavnom na profesiju kojom se bavi, a zanimljivo je da je odoleo i društvenim mrežama.

O privatnom životu Branimira Brstine ne zna se previše. Rođen je pre 63 godine u Banatskom Velikom Selu, osnovnu i srednju školu završio je u Zrenjaninu, a na fakultetu je bio na klasi sa Žarkom Lauševićem, Sonjom Savić, Zoranom Cvijanovićem...

Branimir Brstina
foto: Nebojša Mandić

Sin Đuro krenuo je očevim stopama, sa ćerkom se jednom pojavio na nekom kulturnom događaju, a o supruzi, sa kojom je u braku tri decenije, ne zna se apsolutno ništa.

Branimir Brstina
foto: © ATA Images

S obzirom na to da je Đuro Brstina na putu da postane uspešan glumac, možda će on jednog dana poželeti da u intervjuima otkrije nešto više o svojoj porodici, pa ćemo tada i saznati ko je žena koja duže od trideset godina uspešno krije identitet.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.